BRooT
Stálý Člen
|
Jenže ty nemáš kvalitní genetiku, máš matky ve špatné kondici a ty řízky vypadají hrozně. Není klon jako klon, hodnotí se hlavně celková vitalita, za jak dlouho se chytne a jak moc byl stresovaný v období, kdy pouští kořeny, protože to pak dělá hlavní výsledek na rostlině.
Necháváš svítit 24/0 ?? Už si zkoušel někdy týden nespat ? Těch 6 hodin tmy je pro ně , aby se zbavily stresu, jako ty když spíš, funguje to podobně.
Další věc, máš nějaký hnusný dřevěný regál v boxu, je jen otázka času a jestli teda už nemají náhodou na sobě spóry plísně, protože to dřevo prostě plísen a vlhkost přitahuje. Je to pro plíseň "bio-farma". Vážně chceš dávat někomu klony za 150 co v nosí velké riziko plísně ?
Taky jsem studoval botaniku, ale nakonec jsem přešel na obchod, a kdyby byla cena 150kč/ks ideální tak dávají všichni za 150 a ne za 90-100kč/ks, říká se tomu rovnovážná cena.
Já tě nehejtím, jen čekám, kdy ti konečně dojde, že to děláš na hovno.
Svoji Matku se snažím udržovat v Top Kondici, stejně tak klony. Obojí dvojí napouštím Trichodermou a Supethrivem, což jsou asi dvě nějdražší složky. Nikdy bych si netroufl říct si za klon 150
|
Na kolik Vás vyjde založit indoor?
Hydroponický systém NFT - základy
"Kids gonna cry"
Naposledy upravil BRooT 17-03-2019 v 01:55 AM
|