Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, máš ten samý setup jako já. Už mám pár kol pod verem s Ledidealu odjeto a tak si myslím, že jsi přepnul moc brzo. Nemyslíš?
Budu sledovat, jak se ti to podaří.
Původní příspěvek od Jana a Julca Ahoj, máš ten samý setup jako já. Už mám pár kol pod verem s Ledidealu odjeto a tak si myslím, že jsi přepnul moc brzo. Nemyslíš?
Budu sledovat, jak se ti to podaří.
Ahoj, nemyslím je to sativa která se prej dost vytáhne tak nechci riskovat ze by mi to prerostlo
Ta jedinná ktka ze semene která mi zůstala už vypadá zdravě listy pěkně zelený, žádný žloutnutí okrajů prostě nic. Přidal sem jí do zálivky calmag a docela se spravila tak sem měl radost. Nicméně po přepnutí se tyhle příznaky začaly ukazovat u řízků..Tak jsem při zálivce taky přidal calmag a čekám co se bude dít..Po 2 dnech od přidání calmagu to vypadalo o dost hůř, ale četl sem že to tak má být že doumírájí načaté buňky či co, u té malé to taky tak probíhalo, tak čekám a doufám že se dají dohromady..
Taky sem se rozhodl, že sundám síť holky přece jen nejsou zrovna fit a ještě je stresovat neustálým ohýbáním pod síť taky není k prospěchu si myslím.
Dnes 6. den 12/12
přikládám fotky jak to vypadá plus fotky těch listů...
Dnes proběhne zálivka tak změřím PH a EC na výtoku, ale když sem měřil PH výtoku naposled tak to bylo 6,3
Co myslíte?
Zapomněli se mě zeptat kolik u sebe chci nosit, vyřešil to za mě alkoholik.
Politik je krytej může nerušeně škodit, mám ho volit?To bych musel hulit třikrát tolik.
Naposledy upravil FrantavBaraku 06-10-2018 v 14:00 PM
Původní příspěvek od fikus37 Hoj, si to trochu preburil s hnojivy. Myslím, že budeš mít výstupní EC nad 3. Změř EC a pak uvidíme co se dá dělat. No nevím jestli půjdou zachránit.
Máš pravdu teď sem to měřil Vstupní EC vody 0,3 výstupní 3,2 sem idiot.. Vstupní ph 6,5 výstupní 5,85.
...co teď?
vzít je pod sprchu a pořádně to prolejt aby se to z toho vyplavilo?
Zapomněli se mě zeptat kolik u sebe chci nosit, vyřešil to za mě alkoholik.
Politik je krytej může nerušeně škodit, mám ho volit?To bych musel hulit třikrát tolik.
Kup si ph- na kvet za par korun, naried s tym vodu z vodovodu, samozrejme si zmeraj vysledne ph a prelej to aspon 100l vody vo vani alebo v kupelni. Voda z vodovodu ma na vacsine odbernych miest ph 7,4... Aspon taka je moja skusenost. Co je nevhodne ako pise vyssie kolega na preliatie. Z vlastnej skusenosti viem ze kytky zalievane touto vodou maju problem vstrebavat ziviny.
Ten korenak nie je zla moznost cim obohatit tu vodu s ktorou to budes prelievat
..
No ale na toto vsetko uz vcera bolo neskoro. Do buducna si daj na toto pozor sam som zvedavy ci ich este zachranis.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Nezapomeň vymyslet způsob jak docílit rychlého vysychání zeminy.
Pro kořeny to bude zásadní. Jak se budou dlouho čváchat v bahně, ještě je to dorazí.
Pic...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Možná ,že je zachráníš,ale budou mít řádný stres.Určitě se ti to projeví na výsledku"menší palice".Pokud máš možnost koupit jiné klony,tak je vyhod jak napsal Gaus. Ty žluté listy ostříhej."stejně ti odpadnou"