Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SMOLA33 Fotky - 1.vybrat súbor
...........2.odeslat soubory
3.(pridať ich týmto spôsobom viacej ak chceš)
...........4. Oznacis v hornom poli všetky nahraté súbory
...........5. Klikneš na pridanie príspevku
A k tej teplote - keď klesne pod 15*C tak sa zastavuje vývin (laicky povedané)
Osobne to budem dávať za okno
To já o tom četl, ale uváděli ne 15°C ale 10°C...což je rozdíl.
Po desáte jsem vyrazil omrknout kytičky, trochu prosvítalo Slunce skrze mraky, a zjistil jsem že do ostružin nesvítí Slunce jenom pozdě odpoledne a večer tak jsem přemístil kytičky na frekventovanější místo co se týče návštěvníků lesa, ale zase tam pěkně svítí sluníčko celý den skoro. Mám to pod takovou hrubou távou, schovka. Nevím jestli to je rákos či co. Každopádně je to ve smrkovém lese. Slunce jde z jihu, travina nestíní...Ty kytičky potřebují maximum Slunce, pokud to chcu/e stíhat.
Původní příspěvek od sakumprdum To tet davaš ven kamo si delaš piču ne.
JJ, nedělám si srandu, jenom to zkouším venku, semínka jak jsem již psal mě nestály nic, to jako zajisté že bych drahé semena ze seedbank teď !NE!dával ven, tak hloupý nejsem, ale je to jenom z kupovaného hulení co jsem našel semínka. Nevím jestli je to trápení kytiček mrazem, ale od středy, čtvrtku se má vrátit pěkné slunečné (teplé) počasí, kolem 20°C bude, tak snad to vydrží. Uvidíme. Jinak proč jsem to nedal ven dříve ? Protože jsem ještě neměl ty semínka. Z 9 nakonec 2 mohly být 3.