Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano COB si nechavame delat podle toho co se pod tim bude pestovat...mas s tim nejaky problem? :-) To vis,kdyz mas penize,vyrobi ti ve fabrice co chces,ale o tom ty nemuzes asi nic vedet ;-) Dej si radeji speka a neobtezuj ;-)
BTW znáš postoj Citizen k používání jejich čipů pro pěstování konopí? Pokud za poslední +- rok neobrátili o 180°, tak bych doufal, že se nedozví, k čemu to používáš. Japonci...
Já jsem jen zvedavej, kam pujdes o dum dal. Grower je asi největší komunita v Česku a na Slovensku a na zahraničních te s tímto přístupem vyfakujou po prvním prispevku. Jestli ty nejsi kamos atletika co tu basnil o Marsu , bo dle nicku prodejce mazaru? Snad aspoň ukazes ten pěst, at můžeme jen tiše závidět. Preji hodně stesti, tam někde o dum dal.
Přibližně před rokem s tím měli lidé v zahraničí problémy. Buď obrátili (neřekl bych) nebo jedeš přes distributora, kterýmu je to jedno a Citizenu nezmiňuje konkrétní účel.
Původní příspěvek od Mazar1000 Pozadal jsem admina o smazani uctu,at vam tady nelezim v zaludku,protoze takovy blb jako jsem ja stejne nema sanci tady neco prodat;-) peace;-)
Tak přecijenom z tebe vypadlo něco rozumného :-D Přišel, vyhejtoval, odešel. I takové jsou příběhy v seriálu Grower :-)
Nejlepší věta : tým matematiku a fyziku, to mě rozbilo.
Kdybych ty vaše světla nevyzkousel, tak tady držím hubu, ale zkoušel jsem je a na Vero 29 sedmé generace + cree se to nechyta.
Je to lepší než mars hydro, ale tak o 15%.
Navic jak jsem poslouchal na Cannafestu toho borce jak tam lakuje starší pár, tak jsem si myslel, že mazar vymyslel sedmý div světa a nehorázně tam lhal, že ta jejich diskotéka 300 watt dokáže osvitit dokonale prostor 150x150.
Měli by jste lidem říkat pravdu a zaměřit se na lidi co pěstují jinou komoditu, co nepotřebuje tak vysokou světelnou intenzitu.
jj radeji se zamerim na jinou skupinu,treba co pestuje
hlavkovy salat ve skleniku:-D
Jo to není špatnej nápad, obávám se že ale pokud si nejdřív budeš chtít nechat poradit jakej květák chceš vypěstovat, následně jim řekneš že máš na ten květák nejlepší světlo a když budou chtít vědět podrobnosti tak je osočíš že vubec nerozumí fotosynteze tak dopadneš asi velmi podobně jako tady :-) ale třeba se pletu, s hydroponickýma a akvaponickýma farmama jsem jednal na slovensku a v haagu (ne kvůli svítidlům) a troufám si odhadnout že tento způsob jednání by rozhodně nevedl ke zdárnému dodání zboží, dokonce by možná nevedl ani k ním do skleníku, stroskotalo by to na prvním e-mailu :-)
V pořádku, rád pomáhám. Teď nám tedy můžeš říct jakou firmu zastupuješ? Byla by to celkem blbá kampaň kdybys tu rozpoutal vášnivou diskuzi a nedal sem ani odkaz :-) Ber to tak že špatná reklama taky reklama :-D Ještě bych dal jedno doporučení, možná svým eventuelním zákazníkům není vhodný se vysmívat že hulí když jim prodáváš svítidlo přesně na trávu. Paní v řeznictví se ti taky nevysměje když ti prodává 20dkg bůčku že jseš tlustý prase :-)