Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vím vím, akorát dloumám jestli je to několik fází postřiku nebo jeden, protože to vypadá že u nás už stříkali viz. foto žlutých plevelů
citace:
Původní příspěvek od Prostě DEJF Ahoj, taková malá vsuvka ode mě - kukuřici v tuhle dobu stříkají proti plevelům tak aby jsi
o kyti nepřišel jestli je tak dáš moc brzo, pěstu zdAR
času není na zbyt a tak jsem se po delší době trhnul a něco nafotil. když bych to měl shrnout jedním slovem tak - zklamání ....nikdy bych nevěřil,že kytky když ponechám déle v květináči tak se tak extrémně zaseknou, většina rostla jen po skrovnu,některé vůbec, ale pár se jich rozjelo a vyrostly, tuto sezónu jsem totálně projel. vždy jsem po předpěstu na 3.patro je dával už ven, letos dal klíčit dříve a ještě je podržel, tuhle chybu už nikdy neudělám....tak mrkejte na fotky, ikdyž tam moc není co k vidění
po měsíci 17.9. jsem byl fotit, cas uploadnout jsem ale nasel az ted.reakce zadne doposud zadne, tak snad to tu nedelam uplne zbytecne...
vsechno kvete, neco uz dokveta, ale nejpomalejsi je Green poison a jako druhý Big devil, ale od něj jsem to čekal.
Sweet cheese jde na obou kytkách dost do výšky,musel jsem ho už i ohýbat,mával na mě z kukuřice, už když jsem šel po polňačce k němu :-D nicméně větší rozestup mezi patry a trochu řidší, ale vykvetlý už skoro je, za normálních okolností by byla kosa koncem září, ale pěkné počasí se má protáhnout tak uvidím o kolik je ještě podržím.
Objevila se menší ohniska hniloby, ale nic velkého spíš maličké, bylo jich cca 7 na 40kytkách, tak to celkem jde. začaly ranní mlhy, ale má se oteplovat i přes noc, tak doufejme že to nebude mít velký dopad na plísně a různé nemoci. Ty největší a velmi silné deště už v značném stádiu květu ustály dobře,nemůžu ukázat na nějaký strain,který by byl více náchylný na nemoci.
fotky jsou výcucy z mých 2políček, na jednom mi hodně řádí svilušky,ale to už teď nemá moc smysl nějak řešit....