Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechajte to tak, ano potrebuješ 12kvetinačov ja bych zvolil bud 3,5l alebo 6,5l ci jak to sú a nikde na nete nemaju tu genetiku co potrebuješ ty vo Fem verzii? idem poguglit:
Ten White cheese neni fem mas pravdu vsade ej auto
Já si dělal legraci, box jako box, jen pro ganju je lepší mít pacháč, což pro papriky nepotřebuješ. Ale problém je, že sis nepřečetl pořádně FAQ a další informace zde obsažené. Já ale nejsem moderátor abych ti to mohl vytýkat, klidně se ptej dál ve fóru.
Původní příspěvek od pjestime_osto6 zdravim rad bych se zeptal co si myslite ze je podle vas nejlepsi pro pestovani.. jestli hlina kokos aero hydro ? chci si koupit prvni homebox a tak vidim ty nabidky vseho moznyho a nevim k cemu se priklonit... nejaka objektivni rada z hlediska pracnosti a kvality materialu ? chci to pro sebe takze kdyz to budu kourit lepereceno vaporovat tak at je to co nejcistsi od vsemoznyho bordelu
Dik za rady
Pokud si doposud odpěstoval jen pár automatů za oknem, nepouštěl bych se do větších akcí. Vhodná volba bude prozatím hlína. Proplach sice trvá delší dobu, ale i v ní můžeš vypěstit čistý hůlo.
Mimochodem, bylo by dobry kdyby ses na všechno ptal zde a nezakládal další téma kvůli každé nové otázce.
ok diky, rad bych kdyby mi nekdo jeste potvrdil ze ta skrin je v poho na travu myslim tim lampu nebot jsem slysel ze na papriky se pouziva nejaky jiny druh spektra bo co...
Původní příspěvek od RaScaL Nechajte to tak, ano potrebuješ 12kvetinačov ja bych zvolil bud 3,5l alebo 6,5l ci jak to sú a nikde na nete nemaju tu genetiku co potrebuješ ty vo Fem verzii? idem poguglit:
Ten White cheese neni fem mas pravdu vsade ej auto
Původní příspěvek od pjestime_osto6 ok diky, rad bych kdyby mi nekdo jeste potvrdil ze ta skrin je v poho na travu myslim tim lampu nebot jsem slysel ze na papriky se pouziva nejaky jiny druh spektra bo co...
super diky moc za rady jdu to obednat.. jeste kolik byjste tam dali kvetinacu nejlepe ? je to bez kvetinacu a bez hnojiv tak jeste bych potreboval pomoct s timhle kdyby nekdo byl tak hodnej a koukl na tu stranku a vybral mi tam neco super at to muzu obednat vsechno z jednoho obchodu... ceny pro me nejsou az zas tak klicovy pokud jde o hnojiva ci kvetinace.. hlavne at to je super
Naposledy upravil pjestime_osto6 27-10-2015 v 18:58 PM
kup si plagron alga/terra bloom za 200 a to ti staci, k tomu hlinu od plagronu growmix, ten nemusis 2-3 tydny hnojit, coz je akorat doba rustu a pak budes hnojit jen kvet... na zacatek asi nejlepsi volba... jednoduchy ale funguje... btw. do boxu 80x80 dej max 9 kytek . 3x3, vejdou se akorat i s rezervou...