Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze abych vse uvedl na pravou miru...
Kveteni je zpusobeno zcela jiste nedostatkem svetla...
vsechny kytky co sem mel za oknem byly ze seminka mel se je asi mesic a uz kvetly...
dal jsem je do skleniku a vsechny se vzpamatovaly a rostou uplne normalne dal (jsou z nich docela silne kyti)
takze pokud mas tento problem tak jej lze resit tak ze kytce nejakym zpusobem zvysis svetelnou periodu a ona zacne rust... pozdeji tak po 3 tydnech zmizi i ty kvety (u nekterych to mozna potrva dele)
takze tak no (: zalozil sem tenhle thread a nikdo mi poradne neporadil tak musim radit ja no((:
HANOS: jj udelas tu nejlepsi vec, kterou muzes udelat a ten kdo ma podobnej problem at udela to samy a bude mit po problemech s predcasnym kvetenim...!!
Bože tehlech threadu je tady hafo!!
mne zacali kvest kytky passion1, vrchni paldy sem jim ustrihl a zhulil - docela to zmastilo a to bylo jen par blizen a listku.... no a kytky ted tak rostou-kvetou, ale spis rostou. ale tim stylem, ze maji hrozne huste listy, takove ty palicove... http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=50740 http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=50741
je to stare asi tyden, ted uz maji ty vrcholy mnohem hustsi a vetsi a listy kolem olepene pryskyrici se daji dobre hulit
a ty palice nedoporucuju zastrihavat. uz ten stonek neporoste dal, ale porostou jen ty postranni
mam takovej mensi dotaz... nevim jestli je tady na nej uz napsana odpoved ale procetl jsem si to cely a primou odpoved sem nenasel..
Pestuju outdoor ve skleniku.. A chci se zeptat jak prepnu kytku z rustu na kvet ? zalezi jen na tom ze vymenim hnojivo nebo to jde jeste nejak jinak ovlivnit? u indooru se to myslim prepina pomerem svetla ale u slunce to neovlivnim.. predem dik
Ahojky jestli to tu ještě nikdo nenapsal tak kytka ma na sobě ty krystalky THC že ji to prej chrani před spalenim před sluničkem ale nevim to jistě jen jsem to někde slyšel.
Zdarec palec. Ten passion 1 je na to kveteni fakt vysazenej. Kvete mi uz delsi casek. A tedko mi zacinaj kvist i ostatni. Chtel semse zeptat jak to s tou fotoperiodou vzdyt slunko sviti furt aspon 15 hodin tak jak to?
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Ahoj všichni....
mám 2 řízky cca měsíc starý, ze začátku byly ve skříni pod usporkou na 18/6, ted jak se udělalo pěkné počasí, tak jsem je dal na balkon (kam byly původně plánovaný) neuvědomil jsem si, že ale ted v dubnu začnou kytky na přírodní podnebí reagovat jako na režim 12/12... a začali mírně nakvítat...
máte někdo představu co bude dál? myslíte, že tomu mužu nějak pomoci? kytky jsou cca 40cm vysoké...
díky všem za rady DVORKA
Čau. Oni se zas rozjedou,-pochybuju, že by definitivně končili, nijak tomu nepopmáhej, akorát by neměli zas moc často měnit stanoviště-jednou mi taky dokonce úplně vykvetla kytka-30cm sazenička v květnu/ červnu, pak jsem jí dal ven a vyjela z ní 80cm větev která dozrála normálně, takže se dala sklízet dvakrát.
ps: navíc za týden už bude režim: 14h světlo-10h tma
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Mam neco podobnyho. Ja si zasadil nejak kolem zari puvodne ze srandy seminko do provizorni skrinky, jenze me to vyjelo tak ze sem to neuhlidal a kyti se nevesla xD. Tak jsem ji presunul za okno a tam me zacla nakvitat no a ted me prijde ze se rozmejsly jak to vlastne cely je xD...ale vypada ze se jeste rozroste.