Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Don juan jak sem psal budu doplňovat info jak se to vyvíjí já myslím že když už na první pohled semena nevypadaj jako šroty sou pěkny a zralí tak mám předpoklad toho že vzejdou. Jsou na vatě s vodou a chystá se pro ně 300l rašeliny ve folíáčku dám pak report o klíčivosti.
Jinak ted susim chocolope od natural seeds a sem zvedav, jake to bude a taky kolik toho bude. Vypadalo to docela slusne, ale ted pri suseni me to docela zklamalo. Kazdopadne zdani muze klamat a ja doufam, ze toho bude dost a dobreho. Uvidime za par dnu
Taky přidam zkušenost. Dostal jsem 6 ks OG od natural seeds. Neměl jsem k tomu valnou důvěru, ale zbylo mi místo a tak jsem dvě šoupnul pod 600w. Klíčivost byla parádní, už za osm hodin byly prasklý. No a k výsledku: na kytce cca 75 cm bylo min 53g velmi pěkných, sladkých palic. Takže teď v dalším kole jsem dal zbylý 4 a vůbec se toho nebojim. Na mě natural seeds udělali dobrej dojem.
tak z chocolope je cca 350g sušiny...
ve čtvrtek večer sem zasadil 12 semen OG Kush a dnes je jich 11 vyklíčených, jelikož sem je napral rovnou do hlíny :-) i teď by byla klíčivost velmi dobrá (cca 92%)
od natural seeds mám vždy dobrou klíčivost :-)
tak sem se ještě pro sichr koukl, jestli nevylezl i poslední 12 klíček a ejhle, už se mu vyklubal vršek kolínka, takže 100% úspešnost klíčivosti OG Kush :-) mám radost :-)
Původní příspěvek od don juan Zdar lidi má cenu ject ten OG kush venku? Jel ho nekdo? Děkuji za odpoved.
Zdárek, mám ho právě teď ve skleníku. Jukni na můj growreport. OG se větví průměrně a taky průměrně roste do výšky. Celkově je to ale pěkná kytka. Uvidíme, co z ní vzejde.
Prosim Vas chcel som sa niekoho spytat ze ci uz mal niekedy skusenosti z tymto autoflowerom AK 47 od sedbanky NATURAL SEEDS lebo mam v plane si kupit aspon 3 semienka od nich a neni som si isty ci je to zrovna dobra sedbanka.. Bol by som vdacny za kazdu radu alebo popripade hlavne skusenost od tejto sedbanky .
Ahoj hele kdyz to takhle resis jde ti o penize a levnejsi banku moc nesezenes tak ti stejne nezbude nic jineho nez koupit :-). Hlavně záleží na pěstiteli.