Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidičky, potřeboval bych poradit za jak dlouho muzu sklizet. Pestuju indoor pod 150W sodik, nevim co je to za odrudu, dostal sem seminka od kamarada. Mate me ze kyti zatim nevydavaj tu typickou vuni..
to poolys : nespechej, ja bych pockal jeste tak mesic, dle mne je to v podstate jeste poupe. Trychomy se jeste poradne nevyvinuly a podle pestiku se u venkacu radsi nerid, ty casto hnednou z jinech duvodu a navic je teprve zacatek srpna.
ešte bych potřeboval radu mam taky jednoho automata for fun ted tomu sou 2 měsíce co spatřil slunko poradíte jestli už mam začít flush nebo eště počkat díky
Neviem či sa mi to zdá ale zjavne je to hermáč. A pokiaľ je to AF tak počkaj kým ti začnú žltnúť postupne listy. Ešte by som ho nestrihal.
to se ti vážně jen zdá prostě to má takovéhle "masíčka" to je tím že je to hodně sativoidní?.. (obaly na blizny- kýženou zelenou hmotu) a jestli můžeš zkoukni trichomy, bo až zhnědne víc jak polivina blizen, koukam ještě je to dost světlé...bo počkej až začnou trochu odcházet listy
děkuji za posouzení, právě včera jsem odstranila pár žloutnoucích listů, na trichomy jsem se dívala - brýle+lupa /nic jiného nemám k dispozici/ a jsou spíše mléčné, zatím se nebarví do jantarova. Jen mne zarazilo, že rostlina šla ven v květnu, pak přišla zima a dlouhé deštivé počasí, stála v růstu a pak se teprve rozjela, první paličky se začaly objevovat před 8 týdny, v posledních týdnech zmlhutněly a výsledek k dnešku je na fotce. Podle Setbanky už měla být dávno sklizená, dívala jsem se na obal, je to Autoflowering KALASHNIKOVA od Green House Seed. Jestli se z toho vyklubal hermač, tak jsem v háji, půjde na mast.
Ale zase je tady názor, že to hermáč není. Nemám se s kým poradit, v mém věku kdybych se zeptala mladých, tak mne mají za cvoka.
Prosím koukněte ještě.