Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar,
mam mensi problemek...nejdriv popisu mou situaci:
1. precetla sem na netu skoro vse co sem o pěstingu nasla takze to me tak netrapi
2. uz sem aj nasl misto
3. to je muj problem nevim jek predpestovat sazenicky aby na to rodice neprisli
mam napad ale nevim jesli je dobrej kdyztak me poradte:
mam skrin na hadry nejspodnejsi mezere je asi 40-50cm vysoka a tam sou krabice s picovinama je tam ale jedna vetsi asi 60x40x35 no tu sem zevnitr oblepila alobalem a dam tam lampu, ale pak se tam vejdou asi 2 kytky....... hmmmm...co s tim, protoze esli neco zistej sem kaput
Hi sandryc newim jak to u was doma chodi , ale doporucoval bych to vykecat rodicum ze chces mit travku doma.... hehe casem ti to tak ci tak provoni baracek od zhora dolu
mám kytky pod 70w a ted sem jednu zaštípl tak řeknu kámošovi aby to bleskl a dám to sem...ještě vyfotím jak mi hnijou asi u 3 rostlin listy byl bych rád kdyby mi někdo poradil...mám takovej pocit že je přelejvám chudinky
čus lidi potřeboval bych help mám kytku asi 4 tejdny ze začátku byla různě za oknem a pod žárovkou takže je zpomalená...ted na ni mám asi 2 tejdny sodíkovku a ted má asi 15 cm dva hlavní stonky(FIM metoda) a koupil sem si na ni kristalon start a potřeboval bych vědět jak často a kolik hnojit...na obal sem koukal ale nechtěl bych to skurvit...pls poradte
cau lidi poradte mi prosim jak silny svetlo(sodikovy) bych si mel poridit do skrine 120*60*120 cm a jeste jak bych ji mel chladit.nejaky rady a tipy dik moc
víš proč se ti vytahujou?pač jim svítíš světlem které je normal podzimní...to jest teplota chromatičnosti 2700K proto lezou nahoru... dej k nim tyčky a upevni je... já měl to samý a dal sem tam špejle nejak přilepné k sobě a v klidu
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...