Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čo si o tomto myslíte vy? Ďaľší "výskum" len preto, aby odlákali ľudí, alebo výskum, ktorý hovorí pravdu? Máte prípadne nejaké skúsenosti s tým, čo sa v článku hovorí ?
hej neco na tom bude. samozrejme je to individualni. u nekoho se to nemusi projevit vubec ze. ja tedka hulim tak 2x do mesice. Posledne sem mel suchej drink a myslel sem, ze se mi rozkoci hlava. Mel sem jakejsi uskostlivej zachvat. nevim mno. ale prijemny to bohuzel nebylo :/
ale jak tam psaly, ze to nema vstah na uzkostny stavy, tak to se mi nezda. podle me to ale na psychiku pusobi.
BRATISLAVA 27. júla (SITA) - Nepravidelné užívanie marihuany môže zvýšiť riziko vážnych psychických ochorení o 40 percent....
tak není lepší hulit pravidelně??? ne to asi ne, ale spíš se mě dotýká víc kolik látek se v našich zemí legálně prodává a co to kolikrát s těma lidma vyvádí. O alkoholu se asi nemá cenu moc bavit to všichni vidíme okolo sebe denně. Léky pomáhaj ale jen nemocným nee?? tak proč to polikaj jak lentilky?? Káva je taky mazec, docela často to vidim na kolegách z práce jak bez toho svýho kafíčka prostě nedokážou fungovat- to nezbívá než se pousmát a dát si prda!!!
Původní příspěvek od Dadenka BRATISLAVA 27. júla (SITA) - Nepravidelné užívanie marihuany môže zvýšiť riziko vážnych psychických ochorení o 40 percent....
tak není lepší hulit pravidelně??? ne to asi ne
ale jo,na tom mozna neco bude.Kdyz jsem kouril jako MadEga,bylo to nekdy prilis psycho,nic prijemneho.Jsem treba nemohl ani vylezt ven i kdyz jsem chtel.
Po par letech pravidelneho uzivani je to lepsi.Zajdu s deckama k doktorce,oblitam urady,navstivim rodice,nekdy zvednu i telefon :-)
to se vi dlouho, ze psychedelika jsou poustecem skrytych dusevnich poruch. Stejne tak je muze spustit i neco jineho.
Proste kdo to ma v sobe, tak to s ganjou muze vypuknout rychleji. Ot jsou uz strasne stare studie a vzdy jednou za chvilu to nekdo vyhrabe
No Moj kamoš skončil na psychiatrii potom, čo si dal práska a dozvedeli sme sa, že unich v rodine majú vrodenú psychickú vadu, a preto súhlasím s tým, že drogy ale aj marihuana podnecuju vývoj ps. porúch.
Čerpám informácie, študujem.
Nepredávam, pestujem.
Nepotrebujem peniaze a ani karmu ku štastiu.
NEMÁ RÁD VYHULENÉ TROSKY
každý môže vedieť, čo chce
No takže môj kamoš Hompo chodil na VŠ, za mesiac mal mať štátnice, jedného večra sme si dali práska a po chvíľke sme sa rozišli domov, bo začalo pršať. O 11:30 volal mojmu susedovi, že : ,,Taros je to v piči, máme staršný prúser, je to v piči ". Taros ho preto išiel pozrieť, že čo sa mu stalo... Za 5 minút mi volal, že je zle, že Homopovi asi preplo. Z práce som sa ponáhlal za hompom. Keď som prišiel zaním, sedel pri PC a hovoril mi, že sa naňho niekto napojil, že mu niekto vybral účet z banky, že on nikomu nemôže veriť, že cez telefón sa naňho napojili, lebo keď ho dá na nabíjačku tak mu pípne. Potom sme ho stretli o O3:30 (ráno) ako ide s igelitovou taškou do susednej dediny peši 6 Km. Vlámal sa do bytu svojejj bývalej ex priateľke (6rokov sa spolu nevideli) z igelitky vybral pyžamo, najedol sa z ich chladničky a ľahol si na zem, kďe sa vyspal a kďe ho našiel ex priaťeľkin otec. Potom odtiaľ utiekol a po dedine behal so včelárskou kuklou na hlave o 12:3O na obed. Zobrali ho policajti a teraz je na Psychiatrii, kďe mu dávajú opiáty také silné, že keď prídete dnes zaním, tak zajta si vás už nebude pamätať. Stratil diplomovku a štátnice sme mu preložili na september. Doktor povedal, že to ma z prepracovania.... s Tarom sme sa ale dozvedeli, že jeho sestra pozerala postojačky TV, je agresívna, a berie tabletky na psychiku. Jeho brat bol na psychiatrii keď bol na ZŠ. Majú to asi vrodené. Bol som pozrieť hompa v nemocnici a hovoril mi, že on mal zo sestry fóbie ale snažil sa ich potláčať. Mali by ho pustiť domov za mesiac, dúfam, že si starých kamošov bude ešte pamatať. Toľko iba v skratke, čo sa stalo môjmu kamošovi.
Čerpám informácie, študujem.
Nepredávam, pestujem.
Nepotrebujem peniaze a ani karmu ku štastiu.
NEMÁ RÁD VYHULENÉ TROSKY
každý môže vedieť, čo chce
mno, já na jednom kámošovi pozoruju že mu hulení docela pomáhá. má schizofrenii. sice mu to tu schizofrenii neléčí ale je vidět že je otevřenější a netlačí to tak v sobě