Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
anonymita na internete takmer neexistuje i ked beznyy uzivatel castokraat zije v tejto naivnej a mylnej predstave. ked niekto chce tak zistii cokolvek-zaavisii to budto na jeho skillz v tomto ohlade alebo na praavomociach - netvrdiim, ze som naaki expert ale o danuu teematiku sa tak okrajovo zaujiimam.
v raamci moznostii sa ale daa akaa takaa anonymita a veci s tyym spojenee zabezpecit. ja osobne obcas vyuziivam proxy, web anonymizery, anonymnee e-maily, sifrovacie softweery..
pokial to niekoho zaujiima a zaalezii mu na jeho suukromii odporuucam ciitat, hladat a hladat a ciitat pretoze nejakyy univerzaalny a trvaacny naavod na zabezpecenie anonymity neexistuje..
Kdo pouziva Mirandu, mohl by ho zajimat tenhle plugin. Musi ho mit samozrejme obe komunikujici strany, jinak probiha komunikace nesifrovane. http://addons.miranda-im.org/detail...viewfile&id=411
Thnx 2 WhiTe.
djV
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Zas tak schopný nejsou, s prolomením slušnýho šifrování nikdo strácet čas nebude. Informace od providera jim řeknou hodně, pokud nepoužíváte openVPN (v případě groweru bohatě stačí používat ssl a neukládat hesla pro případ zabavení pc)
Chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo podobnej problém jako já ...
V poslední době mě blbě SSL šifrování, prostě normálně sem na G, SSL jede, pak dam odkaz např. do galerie, a SSL mi hlásí neůplné zašifrování... (a to i když je tam https - odkazem to neni)
2rhino: nie som si na 100% istyy ale mysliim , ze to je zapriicinenee priitomnostou nezabezpecenyych poloziek na straanke /zrejmae tie reklamnee bannery/..
Lahvan_FlaskiCZ: dikes,funguje to aj ked stale sa ma pyta, že tato stranka obsahuje aj nezabezpecene polozky a že či chcem prebrať aj tie, tak stale stlacam že nie...