Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to se hošánku prober!Machruju?Zkus si uvědomit, že ti jednoduše nikdy neodpoví, protože má ban!Jedinej kdo tu dělá chytráka jsi ty, takže laskavě sklidni.Nevím co jsem napsal, že se ti vůbec může zdát, že tu machruji a něco vímJen si dělám srandu, protože každej už pochopil, že Brandon neodpoví!!!Koukni na datum založení toho to threadu a popřemýšlej.
To vubec!!! Brandon bude pořád s námi... a když ne na groweru, tak v našich srdcích bude mít vždycky místo. Že jo?
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Jasně, mám všechny díly na PC a každý den si je pouštím, dneska to byl díl o tom, jak tam byli na nějaké kalbě a Brandon dostal do pití extázi, které se tam říká euforie. Zjistil jsem, že je tam pár dialogů, které ještě neumím nazpaměť, tak si jdu ten díl ještě dvakrát, třikrát pustit... zdar
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Přijde ubrečenej Steve za Brandonem a říká:"Brandone, stalo se mi něco hroznýho, přetrhla se mi tkanička,"
Brandon na to,"Steve, snad to nebude tak hrozný, chceš si o tom promluvit?"