Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Reiki atd.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

proc tolik kecu kolem elektriky.

mistr reiky je elektrikar, nemusi byt osviceny budha.

tahle elektrika neni nic novyho, je tu odjakziva, podobne jako zakony podle niz funguje....dnesni moderni doba si ale zada skatulku, tajemno, novinky, mistry, stupne, prachy...tak to tu mate a uzivejte si toho

kdo chce a ma na to, uvidi a potka vse potrebne sam. a kdo na to nema, s penezma at si radsi vytre zadek. elektrika detem do rukou nepatri

Old Post 05-11-2005 v 18:13 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

vood: pan Stephen Hawking by si s náma o tom možná rád popovídal
skandalf: zkus ginkgo - jinan dvoulaločný, na nědokrvení dost pomáhá

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 06-11-2005 v 21:05 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Ginkgo Biloba Příspěvek č. 35

FlickerBird - díky za radu Z gingka jsem si dělal čaj (i když jsem mluvil s lékárníkem, který říkal, že snad není dokázáno, že by se z gingka účinné látky takto vylouhovaly). Pak jsem si nechal předepsat Tanakan - franc. lék, dost silný výtažek gingka, nedávno jsem to dobral (100 tbl., 3/den), ale pro nové balení jsem si nešel, a chce to spíš užívat dlouhodobě... Mno možná si to ještě opatřím.
OT: Jinak ke gingku - tento strom mě docela fascinuje, na chatě mám jednu rostlinku - přes léto byla v květináči, před 2 týdny jsem ji sázel do země, tak jsem zvědav, jak zvládne zimu.

Old Post 06-11-2005 v 22:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

můj balkonový právě opadal, listí jsem sesbíral a dám ho vylisovat pokud si najdu čas (chystnám totiž něco velkého a malého zároveň, již brzy na grower.cz ) strom je to opravdu krásný a majestátný, mělo by se jich sázet víc

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 06-11-2005 v 22:14 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

FlickerBird:Nevim jak on s náma, ale já s nim (no a s tebou samozřejmě, když bys to teda jako domluvil ) určitě jo.

Old Post 07-11-2005 v 11:45 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

stromy, hm to uz je zajimavejsi tema ....ginko je nadherny a vzacny strom. zkouseli jste na nej nekdo vylezt? me se zda nepristupny...a presto takovy bohorovny.....

Old Post 07-11-2005 v 12:11 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás