Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mistr reiky je elektrikar, nemusi byt osviceny budha.
tahle elektrika neni nic novyho, je tu odjakziva, podobne jako zakony podle niz funguje....dnesni moderni doba si ale zada skatulku, tajemno, novinky, mistry, stupne, prachy...tak to tu mate a uzivejte si toho
kdo chce a ma na to, uvidi a potka vse potrebne sam. a kdo na to nema, s penezma at si radsi vytre zadek. elektrika detem do rukou nepatri
vood: pan Stephen Hawking by si s náma o tom možná rád popovídal
skandalf: zkus ginkgo - jinan dvoulaločný, na nědokrvení dost pomáhá
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
FlickerBird - díky za radu Z gingka jsem si dělal čaj (i když jsem mluvil s lékárníkem, který říkal, že snad není dokázáno, že by se z gingka účinné látky takto vylouhovaly). Pak jsem si nechal předepsat Tanakan - franc. lék, dost silný výtažek gingka, nedávno jsem to dobral (100 tbl., 3/den), ale pro nové balení jsem si nešel, a chce to spíš užívat dlouhodobě... Mno možná si to ještě opatřím.
OT: Jinak ke gingku - tento strom mě docela fascinuje, na chatě mám jednu rostlinku - přes léto byla v květináči, před 2 týdny jsem ji sázel do země, tak jsem zvědav, jak zvládne zimu.
můj balkonový právě opadal, listí jsem sesbíral a dám ho vylisovat pokud si najdu čas (chystnám totiž něco velkého a malého zároveň, již brzy na grower.cz ) strom je to opravdu krásný a majestátný, mělo by se jich sázet víc
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
stromy, hm to uz je zajimavejsi tema ....ginko je nadherny a vzacny strom. zkouseli jste na nej nekdo vylezt? me se zda nepristupny...a presto takovy bohorovny.....