Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdo kytky opravdu miluje a pěstění ho baví(nedělá to jen a jen kvůli hulení) tak s nimi rozhodně mluví a takových je tu naštěstí dost! 2mydena na 1000% nejsi sám...
Takze fakt nevem ci tu taka tema bola-aj som hladal(dlho) a nic.
Videl som v telke(raz),ze na nejakej vinici pustaju vinu hudbu a ze to je prospesne.
No a tak som nelenil a napojil som repracky a zacal pustat hudbu- najprv vzdy pustam moju zalezitost-2paca a potom vzdy Mozarta-to hovorili v tej telke
Nemam fotky a moj tyzdnovy kontrolor(kamarat,kt. chodi pozerat ako rastu:-)ece u mna tez nebol(teraz je na dlho v p...i. No mam dojem,ze to pomaha-nema dakto skusenost?
hhh já s tím zkušenost nemám ale IMHOvidíš že by někde na kytkách bylo něco podobnýho uším? nějakej receptor zvuku? já ať se na ty svoje koukám jak chci tak na nich žádný uši nevidím co z toho plyne? že jim je jedno co na ně valíš...vnímaj jen vibrace, který by teoreticky mohli mít význam něco jako ofukování-silnější stonky...jinak v tom fakt nic jinýho co by mohlo pomáhat nevidím to že ti rostou rychlejc to může bejt obyčejnej placebo efekt
Lidi znáte might busters(bořiči mýtů)? Jede to na discovery a taková banda tam zkoumá různý mýty atd.... Tak tendle taky zkoušely, 5 skleníků, 1-ticho, 2-nadávky, 3-lichotky, 4-vážná hudba, 5-metal.....
Jeli to už dlouho když se jim podělal spínač na čerpadlo....všechny kytky uvadaly....ale stejně byly vidět rozdíly.....
1- uplně suchy
2, 3- suchy, lepší než 1, o hodně horší než 4,5
4-zvadly a hodně suchy
5-zvadly a suchy
jeli to asi na 10 kytek v každym a byly to fazole.
JA neviem ale tiez som to pocul.JA pustam outoriku co mam za oknom Hip-Hop( tazké FREESTYLY )A pri bedni kde pestujem Indorik tak tym pustam pred spanim chillout .Podla mna to pomaha.
NEZALEZI NA TOM AKE SU VELKE ALE AKO ICH MATE RADI
O.K. dik,ze ste odpisali. Vete o tom, ze rastlinky aj rozpravaju-ne nejsom nafajceny. Teraz som cital jeden clanok o pristroji kt. sa pripoji na rastlinku a hra hudbu podla jej el. napätia. ece o tom daco napisem, lebo teraz nevem ako sa vola a aka bola ta studia-ale boli tam napr. take veci akoze ked tej rastline nekdo odtrhol list tak v jeho prítomnosti bola ticho a napr. ked k nej postavili inú tak bola intenzita hudby väcsia atd.
P.S.:zevraj to je pekna muzika
takze ak o tom nekdo neco vie abo ma pripomienku odpis čus
Původní příspěvek od weider musika moze pomahat, ale nestaci ze mame vysoke vattaze???
klidek vole lehnes na postel pustis si nakou hudbu a treba este neco jinyho u toho delas(treba si ctes atd) no a potom to vyuzivas i ty
treba ja sem upe v klidu schopnej poslouchat hudbu behem dne 3 i vic hodin no a proc by si nemohla uzit i moje kytka???ale neska to poprvy skusim tedko sem nedavno zacal pestit takze moje kyti budou poprvy poslouchat hudbu
Původní příspěvek od Majkuk Takze fakt nevem ci tu taka tema bola-aj som hladal(dlho) a nic.
Videl som v telke(raz),ze na nejakej vinici pustaju vinu hudbu a ze to je prospesne.
No a tak som nelenil a napojil som repracky a zacal pustat hudbu- najprv vzdy pustam moju zalezitost-2paca a potom vzdy Mozarta-to hovorili v tej telke
Nemam fotky a moj tyzdnovy kontrolor(kamarat,kt. chodi pozerat ako rastu:-)ece u mna tez nebol(teraz je na dlho v p...i. No mam dojem,ze to pomaha-nema dakto skusenost?
jj 2pac ma skvelou flow je pro mne best a nejen pro mne rek bych ze pro tenhle ucel je to upe super bo ma spoustu pomalejsich a takovejch relaxacnich songu takze pri rozumny hlasitosti si myslim ze nehrozi naka deprese kyti
armagedon:dik zes zalozil tohle forum bo ja si myslel ze sem jedinej blazen a vidim ze ne,este sem to neskousel ale planuju kyti poustet zvuky velryb,2paca(skvelej rapper),nejvic ale hip hop a to predevsim G funk-Dr Dre,Snoop Doog atd proste budu mit kytky hoperky
tak sem konecne nasel cd Whales and dolphins a tedko si to postim takovy relaxacni nezni to spatne no a napadnul me takovej pokus(do budoucna)poustet jedny kytce tohle cd a druhy hip hop stejne to zalivat strihat atd proste mne hrozne zajima jakej vliv bude mit druh hudby na rust atd.