Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na vytopeni skrine je taky dobre pouzit zapojeni par VELKYCH odporu a dat je na vetsi proud nez jsou staveny...jejich teplota vyleze tak na 50-70st. Ale musi to byt jen chvilkove s nejakymi intervali.
na vytopeni skrine je taky dobre pouzit zapojeni par VELKYCH odporu a dat je na vetsi proud nez jsou staveny...jejich teplota vyleze tak na 50-70st. Ale musi to byt jen chvilkove s nejakymi intervali.
hele kamo kamarad to ma s polistrienu ale ma to ve sklepe takze mu to drzi i teplotu jestly to chces myt doma tak tam budes mit akorat tak vedro jak prasa .on to ma z 5cm a je spokojen kytky rostou docela colidne.
ale jeden uzivatel mi rikal, kecal jsem snim po ICQ , ze na tom polystyrenu to nebude uplne rovny ... ma to na to nejakej vliv nebo to mam proste natrit na bilo?
sorry spousta blbejch otazek, ale lepsi se zeptat nez to pos...
Dej zevnitř tu folii (cerná bílá) protože je světlonepropouštějící. Polystyrenová skřín ti bude bez tý folie zářit jak svina. Možná neprosvítíš tu tvou tlouštku ale spíš jo, folijí nic nezkazíš a rozpočet ti taky nezboří. Původně jsem chtěl taky stavět z polystyrenu ale je to málo odolnej materiál, zapřemejšlej jestli ho nevyužít jen jako izolaci do DŘEVĚNÝ skříně.
grow in peace Kadafi
a kdyby to mel z XPS, tak po tom muze i skakat... XPSko 3cm vlastni silou ani nezlomis.... on neni polystyren jako polystyren... levnej polystyren je mekkej a malou hustotu (polystyreny se deli dle vahy na 1 m3.... PSB15, PSB20, PSB25 (15,20,25kg/m3) a jako fasadni se delaji jedine ty PSB25!!! XPS (extrudovany) je jeste lepsi, jenze cenove je asi 2-3x drazsi nez PSB25. Ale treba z XPS tl. 20mm ma muj otec plata na agave a drzi to fest!! muzu vyfotit, az se dostanu k rodicum...
Levny polystyren pouzivejte jen jako izolaci (1700Kc/m3)
Drazsi fasadni se da pouzit jako samonosny (2400Kc/m3)
XPS se da pouzit na cokoli vcetne stavby bez ramu, ale cena je prilis vysoka... (5000-7000Kc/m3)