Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to hulk
Myslis si ze kdyz jsem das nejake fotky a prohlasujes ,ze jsou tvoje ,ze sklidis obdiv.Uz jsem tu par dni a zrejme nejsi prvni a ani posledni,ale priste by si to nemel delat.Vzdyt jsou vanoce sakra cus
2 Hulk: doufam ze to tady dokazes nejak rozumne vysvetlit. Ty fota si presne odpovidaj dokonce i velikosti s tema z linku od Robose. Jestli je to pravda pak ses asi nejvetsi kandidat na K- jakyho sem tady zatim potkal
P.S. ta fotka v prispevku č. 21 mi pripada spis jako nejaky Purple model nez Bluebarry
Cus
to Robos: ty fotky uz mam v pc tak 2 roky aspon mozna. Achjo proc to ti lidi delaji a jsou pritom tak blby. Si mysli ze groweri jsou nejaci vypatlanci ....
priklanim se kvam ty fota uz mam taky dlouho v kompu.ale na groweru sem cetl ze to je az od 18 tak bych se chtel zeptat co tady dela robos kterymu je 15????
kdo jsi to cetl. takova kravina
to Robos: tak to bych ho nejak veeeelice zle potrestal. treba bych mu dal vyhulit poradny skunk z pampelisky. SRACKY JAKO DABEL