Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já nejraději dělám vodní dýmky z chemického skla ze školy!!!Mám zbírku nejrůznějších spirál a velkých sklel!!!Taky rád hulím z obrovské dřevěné indiánské faji ze které jsem hulil s Brazilskýma indiánama čaras a ganjenu!!!Ta má ale průtah, že byste nechápali!!!Dobře to čistí!Ale jinak raději motám mistrálky v průběhu dne a semtam si dám sklíčko, ale jedině Skunu!!!Má to skvělou chuť a skope to jako prase!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
zdarec....
už jsem udělal nepočítaně šlukovčiček....z násad...z železa...z cilindru od lustru..z pet láhvý a brček... ale prostě brko je brko
pokud mám hovořit o fajfkách..jednoznačně dřevo
při práci voní a dáváš svejma rukama dřevu tvar..tloušťku atd
je to skvělá práce tvořit fajfky nožem..
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.
Dělám fajfky ze všeho co se mi dostane do ruky, naposled jsem dělal hlavičku ze švestky a jako chladič 120 cm dlouhou hliníkovou trubičku zkroucenou do tří závitů.
Ale upřednostňuju dřevo a ruční práci )
Původní příspěvek od Koblihostrom zdravím Ender jestli jí budeš vyvařovat,tak ti zcela jistě praskne,zkus raději nějakou chemku.alkohol atd........
imho blbost... pokud se bude rovnoměrně zahřívat a není z nějakého šitového bublinkového skla tak by rozhodně prasknout neměla, pokud vydrží ohřev při hulení vydrží i vaření
laboratorní sklo by mělo vydržet teplotní skoky do 100°C bez problémů
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
dnešní pokus o výrobu skleněnky ze zkumavky nad plynovým sporákem skončil fiaskem, bez kahanu to nejde...
nějakou hezkou bych si chtěl vyrobit, dopouručje se tu tvrdé dřevo, můžu použít buk? nechce se mi jít krást strom
ještě zajímavé by mohly být kotle ze syntetiky, dělal jsem pokusy s matlaninou z roztoku křemičitanu sodného, koloidního oxidu křemičitého a oxidu zinečnatého, má to hrubší pěnovitou strukturu a výbornou tepelnou izolaci, akorát trochu měkčí
# SpudGuns # OUT07?? #
bohužel letlampa po haluzi pořízená ve šrotu má vadné těsnění... kdosi mi doporučoval do ní nalít místo benzínu aceton, pak je použitelná na sklo >:] zkusím ten buk, a kotel nějaký vypalovaný z křemičitanu, uvidíme... ještě přemýšlím o vrbě jako přídavném tělu, je to měkké dřevo a mě celkem hezky vonící.. no, uvidíme, času mám že envím co s ním
# SpudGuns # OUT07?? #
moje několikadenní prácička, ještě není hotová, ale skoro.. materiál buk, ten lístek má být šalvěj
# SpudGuns # OUT07?? #
1. Bruyer - Nejvyssi zapalna teplota, neutralni chut.
2. Ovocne dreviny, svestka na prvnim miste, dale tresen, visen atd...
3. Exoticke dreviny - eben (spatne se s nim pracuje), mahagon, atd, atd...
4. Briza
5. Buk - ale zpocatku je hodne citit
6. Dub - neni tolik citit, ale tezko se s nim dela.
Jinak kamen je super, ale nepodarilo a nedari se mi sehnat vrtak, kterym by sel nejak normalne vrtat.
Pokud mate nekdo zkusenost, budu moc a moc vdecny za kazdou radu.
Sklo je taky bezva, ale zatim mi sklenenka nevydrzela dyl jak 14 dni (
Zelezo mi prijde taky dobry, obzvlast anticorro.
Nemuzu se nejak donutit verit hliniku, maximalne tak nejaky prvky, ktery neprijdou do primeho kontaktu s vysokou teplotou.
No a ted nove zkousim orech Tanqua, vypada jako slonovina a je pekne tvrdej. Pokud to nekoho zajima da se najit bud jako tagua, nebo jako vegetable ivory.
Zdravim
Tak ja som sa vcera vybral do lesa zo psom.Samozrejme brko vo vrecku a tak pekne zmastenej som sa prechadzal a zrazu som zakopol o klat dreva,kopla ma muza a hned som videl ze z nej urobim faju.Hned som pribehol domov a zacal pracovat.Sory ale neviem ake je to drevo.A fotky tiez niesu kvalitne.Uz mala svoju premieru,je krasne citit vonu dreva.