Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Znám jednu snad príma hru, vhodnou po dobrém modýlku a taky na zkrácení dlouhého časového úseku, například pro vojáky ve službě..:-). Je to pro libovolný počet hráčů - tedy nejméně dva a jediná proprieta:-) je krabička sirek. Hráči si vezmou po stejném počtu sirek - třeba pět, dají ruku za záda a za zády si každý vloží určitý počet sirek dle vlastního uvážení do dlaně - můžou to být třeba všechny nebo nula, tak aby počet ostatní neviděli a pak dá ruku před sebe. Potom každý řekne číslo, které si myslí, že je součet sirek ve všech dlaních a pak samozřejmě každý ukáže kolik jich má. Kdo součet uhádne, má o jednu sirku méně a vyhrává ten, kdo se zbaví všech sirek. Zkuste, je to docela prdel....:-)
nejlepshi je hackysack tesne pred setmenim je na to blbe videt a blbe se odhadujou vzalenosti, ale je to DESNA prdel :o)
a vobcas je videt jak za mickem jakoby zustavaj ve vzduchu cary (jako za letadlem) fakt uzasny :-)
jednou sme s kamoshema zahulili na lyzaku paxme sedli na postel a delali jako ze sedime v autech a zavodime a pritom sme delali desny zvuky (wruuum wrumwrum wruuuuuuuum, eeeeek duch buch bum) doporucuji vyzkouset
Mojí nejoblíbenější hrou je pozorování okolí a odhalování intrik No je to pro mě velice zajímavá a pro život i užitečná hra. Zajímavé je vždycky rozuzlení, o kterém si myslím, že je to jen zhuleneckej výplod - o to pak příjemnější překvapení je, když "za normálu" zjistím, že to byla opravdu pravda a moje intuice se nemýlila. To si pak věřím zase o něco víc. Věřit si je pro mě velice důležitou, leč ještě né příliš zažitou novinkou. Tuto hru doporučuji všem. Žádná pravidla v ní nejsou, potřebujete k tomu pouze vlastní rozum, postupem času nasbíráte i zkušenosti a to už je jen krůček od toho, stát se 100% lepším člověkem, než jsou Ti ostatní, kteří jsou objektem vaší hry (když teda u nich dospějete k negativnímu nálezu)
S kámošema hrajem vypálený různý hry - v létě je to mini fotbálek a v zimě je to Člověče nezlob se (napadlo nás to, když sme byli u kámoše na chatě a tam nic jinýho nebylo) Ale s PC her mám snad všechny co existujou, ale po vypálení je the best Virtual tenis, fakt si to zkuste vřele doporučuju
Já si rád zapařim na compu - třeba jsem tak před rokem ujel dost na Commandos - to byly slušný zápeky do noci
Jinak mě baví spíš něco tvořit (třeba animace ve Flashi) - když to pak všechno pěkně běhá, tak z toho mám fakt dobrej pocit ...
no fotbalek je vybornej, karty taky husty, no kdyz nad tim tak premejslim, tak vono je skoro vsechno co delame tak trochu hra(napr. trefit se pívem do oralniho ustroji, je po urcity dobe v hospode taky trochu hra ...)
pozn,- nemate nekdo Lords of the Realm 2 ?(par let stara strategie)