Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BohouR a prosim te s tema 2000 propustkama ...to znamena ze teda rozeslali nebo pripravili k osobnimu odberu 2000 volnasku pro ty co dostali pozvani a normalni clovek se tam tedy nedostane..(nepocitam uplatky a jiz zminovane haranty co sou trosicku snobsti ?????
Je to samozřejmě brutálně zkomercionalizovaná akce. Pořádá ji 420tours, což je firma s americkým původem. Soudcovské propustky jsou součástí různých balíčků (ubytování, letenky) v několika kategoriích, od $1000 nahoru. Samotné se tuším pořídit daly také, nejprve online a teď již jen telefonicky objednat. Co vám budu povídat, klikněte na banner, nebo na jejich stránku: http://420tour.com
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Nic proti nikomu ale moji su: Realist PiosOne Bohour Weedof Breeder
no je to fakt tazke , zdate sa mi vsetci profici.
Chcel by som vediet kto by tam bol schopny ist a povedat si ze Ja budem ten najlepsi ochutnavac.
Veeelmi ma zaujima kto to bude, skoda ze je to tak na ryxchlo
Nesmali .... ja davam sve obrazky hlavne na overgrow, posledni dobou tam chodim bohuzel casteji nez na grower :} prece jenom se tam na sve detailni otazky dozvim vice odpovedi....... hodne lidi mi uz i vyslovilo uznani za to, co dokaazu v bojovich podminkach, casto podobnych vasim ... tagze se nepodcenujte ... treba i Reaper naam docela fandii a uznaavaa nase vejpjestky a to je pritom jeden z prvotridnich odborniku, sliboval ze se zase stavi v Praze, ale asi ma uz strach z nasich venkovek po posledni navsteve hehehe ....
I přesto, že se na Groweru pohybuji celkem často, moc do diskusního fóra ani do jiných sekcí nepřispívám. Registrována, ale jsem a proto si dovolím hlasovat. Osobně bych tam poslala nějakej duetek ( muž a žena ). Myslím, že by to také byla dobrá prezentace Groweru. Svůj hlas dávám Maggie, nejen za sympatickou přezdívku. A stejně tak BohouRovi, také za jeho lásku ke zvířátkům.
ps: doporučuji Ti nemocenskou v oblasti rehabilitace - záda, a nebo bolest hlavy. Lehko uhratelný a špatně identifikovatelný. Foťák Ti snad tady kluci půjčej.
I přesto, že se na Groweru pohybuji celkem často, moc do diskusního fóra ani do jiných sekcí nepřispívám. Registrována, ale jsem a proto si dovolím hlasovat. Osobně bych tam poslala nějakej duetek ( muž a žena ). Myslím, že by to také byla dobrá prezentace Groweru. Svůj hlas dávám Maggie, nejen za sympatickou přezdívku. A stejně tak BohouRovi, také za jeho lásku ke zvířátkům.
ps: doporučuji Ti nemocenskou v oblasti rehabilitace - záda, a nebo bolest hlavy. Lehko uhratelný a špatně identifikovatelný. Foťák Ti snad tady kluci půjčej.
taky musím poděkovat za nominaci, nevím sice co vás k ní vedlo, ale ego mi celkem narostlo ). ne, vážně jsem moc rád. ale jsem, bohužel, taky z kola ven. mám do konce měsíce zkouškové období a navíc jenom 3 dny dovolené, takže je to pasé jako kalhoty do zvonu s kapsama na kolenou .
pěkně mě to štve, zvláště když splňuji požadavky a vždycky jsem tam chtěl jet. co se dá dělat, třeba to vyjde příští rok a vypravíme tam za grower mikrobus, co vy na to?
Je těžký někoho vybrat a jak psal Hellboy tak bych musel mít aspoň 20 nominací.
Spíš by se měl nějaký grower přihlásit, že mu to vyhovuje a že by jel a zbytet mu to buď odsouhlasí nebo ne.
Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.
Já pojedu tak na neděli - pondělí, mají v akci semínka Pot of gold v amstru nebo na www.flyingdutchmen.com, tak aspoň budu mít dobrej pocit, že nedaleko se budou pohybovat "ti naši kluci", kdo tedy bude v amstru v neděli a pondělí, jestli cete napište pm můžem zahulit jak zamlada .. a spicha si dát třeba u sloupu, nebo v nějakým kofáči ..
Já pojedu tak na neděli - pondělí, mají v akci semínka Pot of gold v amstru nebo na www.flyingdutchmen.com, tak aspoň budu mít dobrej pocit, že nedaleko se budou pohybovat "ti naši kluci", kdo tedy bude v amstru v neděli a pondělí, jestli cete napište pm můžem zahulit jak zamlada .. a spicha si dát třeba u sloupu, nebo v nějakým kofáči ..