Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem měl strach zbytečně kytky vypadají dobře .Akorát jsou jednotlivé patra moc blízko u sebe newm esi je to chyba nebo ne. Svetlo mám dvakrát víš nes je doporučeno ale k delšími stonku mezi patry to vůbec nepomohlo.
Ale tet to hlavní :
Ještě sem neprovadel vůbec zadnej ❗TRÉNINK ani zastipovani❗
To uz sem měl davno tak co bude pro ne tet nejlepší ?
Mám zastipnout Topingg A pak ohýbat LST mám 9 kytek a po těchto technikách se mi do stanu nevlezou nebo vlezou?
Nebo mám použit SCOG.
Newm do jaké výšky je mužů nechat nes prepnu na květ ? Nemám představu o kolik vyrostou a esi se pak všecky vlezou
ja bych to stipnul aspon jednou,nechal bych to trosku povyrust,tak 3patra a prepnul bych na 12/12 na kvet.to,ze mas maly patra nicemu nevadi.ba naopak.