Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam taky ješte narvany sklenikjetam 32 kusu ,28 v zemi a 3 v kvetinačitady to jede krasne zasazeno ve stejny čas jako na poličku rodil je dost viditelny
JEtam 14 automazar od dutch poison ale klični byl des takovich 12 vubec nevilezlo bylo to z akci 1+1tak že se furt nejaky museli dokupovat ,zbytek jsouo Magnum od budhy ten jsem ješte nikdy nejel taky 14 kusu ale nekery to jsou u prostřed mali prcky aby to nebylo moc přeplneny tak jetym cca3 tydny odskok od nasazeni.Tak tem mazar je zleva a magnumi zpravavyška automazaru je tet 40cm
Ahoj to venku vypadá hrozně sorry.. Vytrhl bych a začal znova je čas.. Takový automaty mám za 10 dní v kelímku pod 50w cfl.. Když začneš ty automaty znova budeš mít mnohonasobnou úrodu než teď stych mrzaku... Květen to zabil.. Loni sem to měl taky tak a na kytce 15-20 g.. Ty co sem měl až od června na každý 40 nejmíň. A jak píšeš po týdnu máš kolem jungli a automaty se nějak nehnou.. Něco je špatně.. Každopádně hodně štěstí
čaves Diky za postřeh no škubat to ven určite tet nechci jde o to že jetam takovi polostin takže to tam znovu sazet nema smysl dojedu to tak jak jsou:ú aj když mne to sere jsou to mrzaci no)
ahojte tak tu neco přihodim po delši odmlce :ú)tak co se divam tak zde na growru chcipl pes mrtvo flek mi moc radost nedela vody ma dost pravidelne tež hnojiv dostatek ale tem ludram se vubec nechce rust maji tak neco přes 20čisel no už to nejak dojedu
Foliaček dela radost tady to vali jak blazen a ješte nepřepli počtima tak ješte 2rustu a přepinačka ,hnijky jedu plagron alga grow 2 tydne zalivak tak 80litru na šupu
Čus po silnich deštich flek s magnumi zbylo 4 kytky ktery stejne stoji za prdtak nejak to už necham na přirode sem tam tam dojdu tam bude tak na 3brka)ješte jsem dal 2 řizky do vinohradu jeto super og kush banka je karma genetics
Tady je ješte crotical jack herer od delicious seeds ten jedu od seminka po bouřakch a krupach se dluho spamatovala.tak jsem zvedav jaka bude ve finale
Původní příspěvek od Fadys Ahoj , tiež mám zasedeny jeden magnum ale kedze som ho dal dosť neskoro von kvôli oocasia tak moc neporastol . Kukni do galérie .