Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď sem se díval na alzu. Tak sem s toho vyvodil, že modré budou ty co výrobce uvádí bílé studené světlo. A ty žluté Teda bílé teplé? Nebo jsou tam přímo někde ty žluté a modré jen se mi zatím vyhýbají i na alza.
Alza/domácnost/svítidla a žárovky/led/žárovky/E27/philips -pak už je tam jen 42 položek , tak to najdeš😉 dal bych přímo odkaz, ale nevím jak se to sem vkládá😐
Ahoj všem, díky za kladné reakce. Soukr zprávy mi nefungujou. Teplo vlhko měřil Mi Temperature and Humidity Monitor 2 a BT spojení s apkou v telefonu, dá se i propojit s chytrou domácností a sledovat na dálku a celkem si s tím vyhrát