Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Cesta do středu země Amnesia,white rhino,dawg.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
90hits
Nový Člen

Karma uživatele 90hits - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Tak se hlásím do služby zítra mi přijde ph metr a snad se zjisti kde je zakopaný pes.Foto den 12 doufám že to nebude zase vzhuru nohama pokud ano omlouvám se.Myslím
že dnes jsem to i obstojněji vyfotil jsem rád za vaše názora a rady.

Old Post 28-02-2021 v 14:09 PM
90hits je offline   Profil uživatele 90hits   Find more posts by 90hits   Foto galerie člena 90hits   Click here to Send 90hits a Private Message   Add 90hits to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Zase jen já ? Tak dle těchto fotek to tak špatně nevypadá a už to aspoň začalo viditělně růst. Jsou tam vidět nějaký deficity na listech, ale nic hroznýho. Až ti přijde ph metr, tak bych to asi pořádně prolil správně upraveným roztokem. Květníky můžeš trochu vymačkat, ať to pak nevysychá týden. A pokud chceš ohýbat, tak to pořádně vše ohni na stejnou výšku.

Old Post 02-03-2021 v 10:02 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 35

Já tady docela aji čekám natebe než napišeš jsi taková tutovka .PH metr zatím nepřišel koupil jsem nějaky roztok měřici něco naten zpusob.Kyti jsou nejak poohybane přikládám foto 14 den.Zítra mám v plánu přepínap a poprvé zahnojit biobiz
bloom samozřejmě pote co zkontroluji PH.Plochu jsem celou nezaplnil takže vynosu
určitě nepomůžu ale i tak.První kolo pojmu jako zkoušku pokus omyl.

Old Post 02-03-2021 v 16:53 PM
90hits je offline   Profil uživatele 90hits   Find more posts by 90hits   Foto galerie člena 90hits   Click here to Send 90hits a Private Message   Add 90hits to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 36

Tohle kolo je z mojí strany takový low cost puvodně jsem si jel pro
15 holek skoro 200 km,cestou jsem nalízal přišel jsem o řidičák.Potom se naskytli
clones asi 50 km odsud a ja uz byl bez penez,šel jsem do toho stím
že za 14 přepnu a nakonec to i udělám i když je tam dost nevyplněneho místa.
Dostal jsem dva stany když jsem složil tady tenhle zjistil jsem že mi tam ten pacháč
nevejde a navíc dělal kravál takže jsem ho dnes nastesti udal a musim koupit
jiny menší a tišší to byla strašná turbína.Už mi to tady voní u dveří.

Old Post 02-03-2021 v 16:59 PM
M@gic
Stálý Člen

Karma uživatele M@gic - 84% PěstitelskáKarma uživatele M@gic - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Já pořád nechápu, co se ti podařilo vymyslet s tou hlínou, takhle spálený kytky jako jsi měl ze začátku jsem tu snad ještě neviděl.
Nový listy už ale vypadaj zdravě, pořád to může bejt hezkej a povedenej grow. Tohle kolo vychytáš nedostatky a příští pojedeš na krásu. Jo a domluv se s MODem, ať ti upraví název vlákna a dej si tam ty odrůdy, který reálně jedeš.
Teplotu máš pořešenou? V tom světle je prd vidět ale některý listy se ti na okrajích otáčí nahoru, to bývá při vysoký teplotě a nízký vlhkosti. Máš dost odlišný genetiky a mysli na to, že White rhino bude žrát mnohem víc hnojiva a že Amnesia se dá přehnojit celkem snadno. Já bych to ještě nechal cca pět dní zarůst ale to už je tvoje volba.
Zatim

Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.

Old Post 02-03-2021 v 17:04 PM
M@gic je offline   Profil uživatele M@gic   Find more posts by M@gic   Foto galerie člena M@gic   Click here to Send M@gic a Private Message   Add M@gic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od 90hits
Tohle kolo je z mojí strany takový low cost puvodně jsem si jel pro
15 holek skoro 200 km,cestou jsem nalízal přišel jsem o řidičák....

Tak to je zase silné kafe To sem píšeš, jak kdyby si ztratil kapesník. Nesmíš ty policajty zdravit hujaja, to je pak jasný Kolik tady máš účtů, nebo japak?

Old Post 04-03-2021 v 16:41 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 39

Psal jsem o smazáni bylo to omylem druhý prohlížeč druhy učet.

Old Post 04-03-2021 v 19:05 PM
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 40

Hauk přinaším nějaky fotky.
3den 12/12
Co řikate na to prazdne misto vedle větraku?To
jsem dojebal mám špatmy podtacky ne
original tak mi brani v rozmistěni rostrlin
což se poobedě chystám vyřešit a víc je
roztahnu,navíc jsem koupil včera magazin
konopí s auto bcn xxl tak jsem dal naklíčit
a uvidíme mrsknul bych ji dovnitř za holkama
a nějak ohnul už jsem ten model jel venku a byli
celkem vysoky.Předevčírem poprvé zahnojeno
Bio bizz Bloom.Na květ 250 hps přemyšlím či
zvětšit wataž nebo změnit typ světla když jsem tak
nevyužil to místo zatim co myslíte?

Old Post 06-03-2021 v 09:29 AM
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

hele akorát... 21dní 12/12 budeš mít krásně full prostor

Old Post 06-03-2021 v 09:59 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Touma
Stálý Člen

Karma uživatele Touma - 29% PěstitelskáKarma uživatele Touma - 29% PěstitelskáKarma uživatele Touma - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Ahoj, rád bych se zeptal tebe i ostatních, neměl byste někdo doporučení na člověka, od kterého brát klony? Poprosil bych do PM, preferuji indicu, nebo cokoli co rádo roste jak salát, ne jak topol

Old Post 06-03-2021 v 10:29 AM
Touma je offline   Profil uživatele Touma   Find more posts by Touma   Foto galerie člena Touma   Click here to Send Touma a Private Message   Add Touma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 43

salam aleykum.Den čislo 6. 12/12.Holky vypadaji zdravě roste to ted
rychle prostor zaplněn?Prosim o radu dnes jsem vyrobil sít nad
holky jen nevím jestli už ji mam pouzit a začit pomalu vyplnit nb je
brzo nb ji nepoužit vbc mám ty vršky v ruznych výškách nevim jak bych to srovnal
doroviny nicmene určite by se to dalo nějak díky za rady a nazory.Abych
nezapoměl dnes podruhe hnojeno bio bizz bio bloom.

Old Post 09-03-2021 v 17:30 PM
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 44

.

Old Post 09-03-2021 v 17:32 PM
Metadres
Stálý Člen

Karma uživatele Metadres - 73% PěstitelskáKarma uživatele Metadres - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Hezké, klidně bych začal se sítí jestli už se rozjeli po záštipu pěkně , lepší dřív než pozdě , a nad tím proplétáním nemusíš moc přemýšlet prostě drž pod sítí všechny větve co jsou moc napřed a dej šanci dorůst i vedlejším větvím ty hlavní

Old Post 09-03-2021 v 21:32 PM
Metadres je offline   Profil uživatele Metadres   Find more posts by Metadres   Foto galerie člena Metadres   Click here to Send Metadres a Private Message   Add Metadres to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Metadres! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 46

zdarec zahradníci po delší odmlce přináším nějáký ty news.
Holky jsou ve 23 dni květu už to krásně boptná vše je zatím
v cajku hnojeno 3krat bio bizz bloom,zatím jedu bez pacháče
voní to ale ne nijak zvlášt.Jediná věc obávám se té vlhjkosti
protože nemám žádný meřák nato a plísen nehodlám riskovat.
Nějaká levná rada k nezaplacení?A přibylia jedna kitička
z magazinu konopi BCN Critical xxl kterou jsem loni jel venku
tak uvidíme..Přikládám foto tak to zhodnotte.

Old Post 27-03-2021 v 12:36 PM
90hits
Nový Člen

Příspěvek č. 47

30 den květu vypadá to myslím suprově zatim na 250
a first grow

Old Post 02-04-2021 v 20:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás