Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, jak říkáš no předpoklad je
Ze všech pestu co ted jede tak je tento stan na nejhorším místě (co se týká podmínek okolního prostředí) momentálně jak začaly tvrdší mrazy tak se řeší teploty a vlhkost i 3x denně
Je vždy potřeba poladit regulaci na odtah ( buďto se rosí protože netaha, nebo je tam zima protože bere hodně tepla) je třeba měnit nastavení dle potřeb aby se nesrazela voda na stěnách boxu atd atd
Je to proste velmi náročné časově..
Každopádně i když je to vše takhle náročné a nevyhovující okolní prostor
Tak je critical zatím nejrychlejší a nejsnadnější z momentálně pěstovaných modelu
Budu se samozřejmě snažit dat tomu co nejvíc až do konce
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
ahoj máš to moc pěkné.. moje rada, u criticalu dinafem, kdyz nastane den cca 20. po přepnutí, míval sem sem tam nedostatky hnojiv, skus preventivne pridavat jakkykoliv calmag at nemas ten deficit ktery critical radoby má... mno asik i zalezi co jedes za hnojky, ja uz dlouho jedu GHE.
jen tak ale dej si na to pozor, ja je měl taky tak zelené.. a poprvé kdyz sem nedal cal mag preventivne uz jsem je nikdy pak tak nemel krasně zelené.. at to jde ! critical je muj favorit co se týče granátů
Takže momentální situace venku u nás je místy i minus 19 (dnes už je o par stupňů lépe) každopádně přes den kdy maji kytky noc mely nějakou část noci i 13 stupňů na spánek a to už kurva není moc
Věřím ze se bude dařit věnovat jim pozadovany čas a stíhat regulovat podmínky jak za dne tak v noci ovšem po nějakým tom pruseru se CNHAZE se ted skoro roztrhnu abych stíhal 😁😁
No co jsem si navaril ....😃
Každopádně teda žádná viditelná změna na criticalu po nízké teplotě
Ovšem je mi jasný ze jeden den není jako 20 dnu ...
Budu se modlit za lepší počasí a neustále kontrolovat box
GROW IS SHOW
Carllito
Každá kytka dostává 0,7l zálivku
Okolní teplota pod střechou je 2 stupně nad nulou
Téměř nereálné v takových podmínkách no ale kurva když se chce tak i hovna padají 😃😀
Nemá ani cenu psát co vše je třeba dělat s odtahem
Non stop regulace tvl
Já osobně sazim hodně na odolnost criticalu v téhle 2.0 verzi
Ale ty noci jsou teda drsný
Kytky se zatím pořad tváři Jim to je jedno
Přes den jsou na pohodlné teplotě 26 stupnu
Jsme skoro v půlce a úplně nejlepší by bylo kdyby na tu druhou polovinu květu bylo lepší počasí
GROW IS SHOW
Carllito
Původní příspěvek od Balu77 už to máš moc nakvetlí, příště zkus toto, nebo jsou i jené věci na zimu, případně přidat draslík, ten by měl taky pomoci se zimou a zmírnění následků
Ph je okolo 6
Ec jsem ted nemeril ale je to v celku pořad stejný když namicham mám Ec 1,78-1,9
Vstupní voda ma 0,3
Možná ze by se dalo michnout i méně ale kytky to dávají v klidu a vypadá to ze je to i baví
Pak už následuje overdrive na ten se vždycky těším 🙃 následně flush i když jsem přečetl tisíc článku i tady na grower o tom ze to není třeba a ani efektivní ..
Já muzu s klidným srdcem napsat ze to kurva k něčemu je
Graf je jedna věc... ovšem jak chutná vydána Susina s flush a bez je asi zbytečné popisovat
Já to proste dělám a dělat budu 🤪
Každopádně teda critical se ma dobře
Co vy na to ?
GROW IS SHOW
Carllito