Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedu jen na hnojivech jidb A M B žádný doplňky
Držím ph na 5.5-5,9
Ec začíná v plným roztoku vždy na 1.2 a pije to těch 40litrů za 5 dní
Kde na konci je ec krapítek vyšší 1.4-1.6 podle toho jak málo zůstane vodičky na dně ❤ Včera sem tam šupnů čistou vodu nechám to celej den fičet jen na vodě a zítra to vyleju a nachystám zase vodičku s hnojivem říkejme tomu denní pauza po půlce květu 💪🏼
Dnes je to 42dni 12/12
Hodnoty držíme stále stejné
Ph 5,5-5.9
Ec 1.2-1.4
Teplota vody do 22
Teplota vzduchu pod 28 světlo nad 16 noc ( ano je to malo ale bohužel )
Kytky jsem 2x propláchnul čistou vodou s upravenym ph na 6,0 někde kolem 3tího týdně 12/12 a teď kolem 40 dne květu znova
Proplachnu to tak že vypustim nft náeju 20 litrů vody s upravou ph
Nechám den svištět na vodě zvytek znovu vypustim a leju ohnojenou vodu ještě tak 7-10 dní nechám papat a pak pojedeme poslední týden na vodě ❤
Maju trosku vela svetla ze ? Usudzujem podla listov.
Ale to ti urcite nijak nepokazi celkovy vysledok, skor naopak
Kym to je vidno iba na listoch a nie na palkach.
Alebo dosvecujes uva, uvb ? Aj mozno kvoli tomu sa zabaluju listy.
ahoj..
ne mám pouze ty ledpanely co jsou vidět na fotkách a v popisech příspěvků
uvažoval sem že bych lampy krapet zvedl do vzduchu to je pravda
trošku se to kroutí .. ale pálky jsou super nic nepřekvétá ... jsem spokojený už jsem na konci zachvíli jen čistá voda a jde se na kosu
60dní a šlo se na kosu objevil sem dvě plesnivý paličky tak sem to setnul .. možná byl ještě pár dní daly ale myslim že okay ... holky už visí
Kolo sem odjel tedy se spotřebou vody okolo 10litrů za den až do konce
Docela nářez myslim že systém byl za hranou svých možností 😂 posuďme sami z fotek kořenového systému... celkově to bylo v pohodě ale když kytky začaly padat do stran a kostička se zvedla a ten pvc kryt se prohl vytvořilo se dost slepý místo s vlhkem a teplem tudíš odsud začala lézt plíseň... naštěstí nic nestihla protože hlídám .. ❤
Koberec že by ses s tím přikryl aj s celu rodinku
Váží to hroznejch kilo a to už je to celkem suchý možna 15-20 kilo to váží
Dále bych šel k paldám 3 lidi 3 nůžky 6,5 hodiny intenzivní precizní práce a bylo hotovo ... vůně sladký citrus pronikavý silný aroma ale né agressivní ... s chocolope to nemá krom názvu na balíčku nic společnýho takže jsem přes slušný výsledek dost smutnej že to není čokoládovo-zemitý nádech na to sem se těšil nejvić takže tuto semennou banku nedoporučím absolutně sem nedostal co jsem od nich čekal a žádal
Nicméně tedy holky visej 2 kytky jsou fialový jak obrázek jedna má do
Fialova takový nádech zbytek je zelenej .. i kdyby tomu byla zima odhaduju že mam v boxu 2-3 modely 😂😂😂 což je na jeden stejný balíček docela hardcore bude tam něco purpul protože s chladem bych čekal i úbytek výnosu a ono jsou ty fialový pálky asi největší ❤
Spodky pořád byly ale né tak moc jako minulý kolo .. ještě deset centimetrů bych kytky mohl mít nižší ale to se natrénuje
Zahajuji tedy tipovačku o Káčka .. moc jich poslední dobou nerozdávám takže to může bejt takový sexy grower achivement mít
Káčko od linčiho ❤ Tipy pod 500 budu brát jako výsměch ☠
Tak už to mám nasekaný do sklenic a pixlí kontrolně zváženo .. pokud váha ještě klesne bude to i tak pěkný výkon .. na 800 bych to viděl možná kdybych lil do nadrže ještě jidb X
led ideal spider vero 242 6 generace čipů .. svítí na všechny moje kola od roku 2016 což je prosím 5,5let co ho mám naprostá spokojenost jednou za čas vytáhnu rozeberu vysaju a zase zavřu .. quantum boardy z alucraftu už tak hustý nejsou .. mám je zhruba 2 roky a už mě tam nesvítí jeden malý čipeček .. budu kontaktovat výrobce coby do otázky nějaké údržby možná vyměnit čipy už maj přece jen nalítano hloubkové čištění a podobně... jinak model vynikající ovocny nářez sladky hutný silný zhulíček
Rád bych vám představil Knihu kterou jsem dostal od kamaráda .. myslím že by si ji měl přečíst každy kdo chce zdokonalit svý zahradnický schopnosti na maximum..
Vzhledem že oba dva tipy byly daleko od pravdy a nikdo se další nezůčastnil Káčko neposílám ... celkem se navážilo 655 gramců... a dávám si pauzu protože zásobu mám teď fakt na dlouho ... vidíme se snad příští rok
Zdar...... Tak jasne.....kašlať na tento druh baniek. *Tiež som už mal viac vecí týmto spôsobom a plná nespokojnosť..... občas to môže dopadnúť akože dobre, ale sú to fejky proste.
Ak máš dobré tipy na niečo dobré, daj..... kedže skoro celý ten priemysel je fejkový haha...... žiadné reálne šľachtenie........
Mne čo chvíľa príde Super Malawi Haze od Ace Seeds a ako doplnok Ripper Haze od Ripper Seeds......
Včera som trebárs pozeral vecí od Grand Daddy Purple banky a tam to vyzerá, že vedia čo robia..... pár krát som čítal, že su ok.... borci..... a tak........hehe....
Původní příspěvek od shivasambhu Zdar...... Tak jasne.....kašlať na tento druh baniek. *Tiež som už mal viac vecí týmto spôsobom a plná nespokojnosť..... občas to môže dopadnúť akože dobre, ale sú to fejky proste.
Ak máš dobré tipy na niečo dobré, daj..... kedže skoro celý ten priemysel je fejkový haha...... žiadné reálne šľachtenie........
Mne čo chvíľa príde Super Malawi Haze od Ace Seeds a ako doplnok Ripper Haze od Ripper Seeds......
Včera som trebárs pozeral vecí od Grand Daddy Purple banky a tam to vyzerá, že vedia čo robia..... pár krát som čítal, že su ok.... borci..... a tak........hehe....
ahoj.. no ja slyšel hodně chvály na semínka od DNA genetics tam to taky vypadá celkem solidně... no upřímě bych raději našel matkaře a od něj ze selekce bych si nechal klona na maminu... mam možnost mět maktkárnu ale neudělám selekci na to jsem slabý pán.. :/ a na random matkařit s nějakým semenem to je takové slabé