Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Den 9 12/12
Je to problémové kolo ale o to radši to dělám
Aspon se nenudim
Každopádně jedou ale je tam něco špatně
Do konce týdne privezu věci na měření a úpravu vody
Ph ec atd
To je snad jediné co mi ukáže pravdu
... tak hlášení
Po nějaké době jsem se dostal poprvé i měření Ph a ec v tomhle boxu
Uznávám s poklonou všechny předchozí příspěvky o vysokém ec musel jsem nasadit poloviční dávky hnojiv jinak jsem byl na 2,4
Teď jsem na 1,3
Ph bylo taky mimo skoro 7
Takže taky upraveno na 6.0
Stačilo počkat dva dny a hned je vidět zmena
Jak barva tak celkově jak drží listy atd.
Vůbec nevím jak je možné ze e tady vše úplně jinak než na ostatních místech ale je to tak no
Budu se snažit udělat do konce kola vše proto aby aspoň ten malý výnos byl kvalitní kouř
Vypadá to zajímavě v té Wilmě Jen taková otázka.. U tej wilmy jede čerpadlo nonstop nebo se to časuje ? Já měl v podstatě udělaný podobný systém u kokosu, jen jsem si míchal zálivku a přes čerpadlo to hnal do topspinu a následně přes kapiláry do kokosu.. Jen tady mě zajímá jestli je to na podobném principu jako ten kokos nebo tam jede čerpadlo neustále. Díky a ať se daří
Kushbomb se podle mého už úplně lepšít nebude
Na začátku jak byl utopený dlouho tak podle mě dostaly kořeny na prdel hodne
Sice pořad něco dela ale nějak na to nemá nejde mu to
Vidím to tak ze to dojedu ale už tomu úplně moc nedávám