Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
půlka květu zanámi takže proběhla malá generálka boxu ...
zjistil jsem že se netočí ventilátor zlevadopravaazpátky
takže jsem ho uvázal na háček s kladkou a vertikálně takže je jednoduchý upravovat výšku .. možno vidět na fotkách .. celkem mě to vyhovuje stejně se má foukat na špičky paliček
box jsem celý vystěhoval ven vyčistil vytřel vystříkal antisviluškovým postřikem
nechal vyschnout vyvětrat a nastěhoval květinky zpátky
na kytičkách sem protrhával lístky po smrti a těsně po smrti takový ty fakt škaredý zničený žlutohnědý seschloše
nic drastického na fotce bych to nepoznal
od poslední zálivky ještě žízeň není takže nezalejvám
nechápu jak někdo zalívá 700 ml 500ml a podobně...
prostě leju pořádně dokud se na dně boxu neobjevuje výtok samozřejmě tím že zalévám extra pomalu rozprašovačem mám jistotu že je vlhký kompletně celý květináč rovnoměrně lít to tam klasickou konvičkou tak to asi tak dobře nezaleju
jedna slečna vykazuje bledost řekl bych že narozdíl odo ostatních bude chtít extra přihnojit zkusím to tedy až doschnou květináčky ..
jak poznám že chcou zalét ? potěžkám květináč.. zalit a nezality je setsakramentský rozdíl
poupravil sem vášky proměřil a zjistil .. amenska origi a amneska strawberry jsou stejně vysoký .. jedno pheno na originalu je víc sativní a nic moc paličky neplodí
ostatních 5 je krásnejch takže sem spokojený výška květin je tedy 60 cm od hlíny k nejvyším špičkám a světla jsou od špiček pro qbčka 50cm pro vero +5cm tedy 55cm nad květinkami
random cbd semínko se po přepnutí vytáhlo na neuvěřitelných 30cm je podložená aby nebyla zastíněná
jelikož mi odspodu trošku odpadávaj a žloutnou listy a začíná to vždy nějakým deficitem... rozhodl jsem se z normálního hnojení přejít na intenzivní .. jsme v pulce květu kytky by měli začít růst do objemu myslím si že jim trošku jídla navíc prospěje ..
tudíž jsem všechny svoje dávky zdvojnásobil... uvidíme co na to holky řeknou ..
mám tady pár informací z budoucnosti... dorazila další posádka boxu pro nasledujúce rundu vzhledem k tomu že je výročí 4 let na groweru rozhodl jsem se vybrat nejlepší model co sem odjel a dát si ho znova a abych vás nenapínal ve fotec přikládám veškeré potřebné informace
nebudou to sice klony ale myslím si že i tak to bude parádička
Přestavěl sem vzduchotechniku tak aby byl větrák směrem k pachovému filtru a trubku sem natáhl tak ať fouká přímo ven z ventilačky v okně
nedostatek dusíku nižší ph.. ale tomu ph metru nevěřím .... už sem ho nenamočil do vody strašně dlouho a už ho mám 4 roky nejspíš objednám nový... potřebuju tip co používáte za ph metr a ec metr potřebuju něco hodně blbuvzdornýho levnýcho a přesnýho relativně na +/- 0,1 ideálně
zkalibroval jsem ph metr s vodičkou na 7,0 poté změřil vstupní vodu co jsem si ráno nalil do nádoby asi po 3ech hodinách stání měla při teplotě 25*C ph 6,4 což by mohlo stát za příčinou nedostatku K protože k tomu se doporučuje ph krapet vyšší ...
dále taky to že jsem delší dobu hnojil spíše méně než více dale si myslím že biocanna mi nějak snižuje ph... když to namíchám podle mě to padá někde pod 6,0 zítra při zalévání to proměřím..
už to kyne začínají oranžovět chloupky ... a žloutnot listy ... pořád to vidím na nedostatek K myslím že za to může nižší ph ... :/ prostě mi ty biocanna vyrobky ph shazují dolů myslím že začnu ph zvedat příští hlínu ..
i když další kolo plánuju rozjet nft protože přes zimu se dobře drží teplota živinného roztoku ...
přeměřil jsem vodu vstupní voda mívá ph okolo 6,8 a s hnojivama jsem na 5,8 .. tvole to je jak do hydroponie proč mi canna snižuje ph dopiče nikdy sem tenhle problem neměl... mám na to solidní nervy... co se změnilo že najednou biocanna takhle snižuje ph .... však rhizotonic ph ještě zvyšoval co se pamatuju.. to mrdám fakt... vyjebanci furt problemy .. nic nemuže zůstat stejně... to mám fakt nervy dprdele.... pořád řeším hovna... hovna hovna hovna... před třemi lety sem jel cannu bez ph metru uplně bezproblemu a nejaednou abych lil biocannu do hydroponie... toto je demence na nejvyšším levelu fakt ...
4 roky starý milwaulkiee ph metr za 900 ještě bude fungovat ? parkrát utopený
zdá se že jsem mystifikován jeho výsledky.... i když by to odpovídalo protože nedostatek k při nižším ph... žloutnutí listů odspoda a od kraje listů takže žilky jsou zelený nejdýl .. až do uplnýho opdanutí listu...
hnojim podle tabulek ... kámoš v gs vzal z poličky uplně novej ph metr změřil a jen o pár kilásků vedle ve stejným městě má ph 7,4 což odpovídá i tomu co píše dodavatel vody na svym webu
tak ne.. voda sedí .. kalibrační roztok sedí... hnojiva od biocanny snižujou ph na nesmyslný honoty... pičovina jak mraky fakt
tak sem to konečně vyřešil z kohoutku mi tady fakt teče 6,3 no mám nervy ... se nedivím pak že mam po hnojivech 5,8 když standartně má voda z kohouta okolo 7,0-7,5 zaleží jak kde no. . prostě jdu pro ph + snad to ještě trochu zachráním
nedoseru to ještě víc tím že to ph ted zase začnu tlačit nahoru .. ? není podle mě stress i kolísající ph nahoru a dolů ? abych to ještě víc nedosral .. mám předsebou skoro celej měsíc ..
koupil sem ph +
namíchal vodu s ph 7,5 nalil sem kolem litru a pul každé kytince
zítra chci pokračovat tentokrát už s ph okolo 7,0 znova prolít...
pak dva dny počkám až proschnou a pujdeme na 6,5 bez hnojiv .. uvidíme jak se to vzpamatuje.. pokud se jejich stav nebude zhoršovat... začnu po tejdnu zase přimíchavat s hnojivy držte palce snad je můj postup okey...
nechci tahat kytky do koupelny a prolívat... zas až tak drastický stav nemají
pozn. pro mě samotného musíš nechat ph metr ponořený dýl ve vodě +/- 5 minut než dojde k té opravdové hodnotě.. !!!! kurnik linchi snaž se víc začal si to trošku obesrávat chceš přece hulit dobrotky... nezapomeň máš obří spotřebu a kupovat sajrajty od pouličních dýlerů nechceš... seš ve městě kde kluky neznáš odmala abys věděl kam jít a kam ne.. !
no nezbejvá už než jen lít čistou vodu a doufat že se to nějak dokončí solidně... myslím že výsledek bude pěkné kouřeníčko
seedbanka udává dobu kvetení 65-70 dní tak to akorát zbývaj 3 týdny +/- nějaký den
čuus sem dost zvedavej na ty semínka od natural seeds taky sem pořizoval. a ted jen mimo téma, kolik wattu dáváš hned od začátku pěstu ? mám ted ledky a mám strach že když to na ně začnu svítit silnějším světlem tak umřou
Ahoj začínám na 100watt na ve dvou růstových čipech s optikou někde 100cm nad kytkama a pomaličku snižuju až někde na 65cm pak už je kolo světla dělané optikou malý na to abyvh osvítil celý box 🙏🏻
nesnáším to stříhání.., nejhorší část celýho growu .. ale už vysej ... dal sem jim poslední dva dny tmu ... svítli jsem v květu celkem 64dní +2 dny tma... dneska kosa hotový sem ostříháno je to na vandráka strašně blbě se to kosí ... hodně spodků a hodně žlutejch pokroucenejch žluťásku okolo palic... počkám až to oschne a zkusim to lehce pomačkat .. mělo by to ještě opadat