Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak podle papírku to je něco mezi 6-7 to by měli zvládnout ne ? Já chci je dát ven ale aby se toho dožily když už začínají takové potíže no nebudu je teď třeba 3-4 dny zalévat a uvidím jak se s tím poperou
Tak už se jakž takž srovnaly a rostou .. ale teď jsem zase v koncích do země do díry nakonec nemohou jít .. tak musím zvolit nějaké nádoby .. kolika litrové minimálně aby je to neomezovalo ? Četl jsem že nad 10l už není moc rozdíl je to pravda nebo ne ? Stačil by stavební kbelík 25l nebo třeba radši sehnat 50l kvetnik ? Děkuji za rady
Nevím kde je limit. Za mně čím víc, tím líp, pokud máš dost hlíny. 50 l je ideál a "na jistotu"(víc už bych nedával), těch 25l bych viděl spíš v kombinaci s Hydrogelem. Ale zkouším ho letos prvně a moc ti s ním neporadím. Záleží taky jak často budeš moct zalejvat, živiny doženeš hnojkama.
Ještě teda jedna věc mi je nejasná .. nebo se spíš bojím teda .. mám ten top max ,fish mix a bloom .
Nevím kdy mám začít hnojit od vyklíčení jim je cca 16 dní a dnes byli přesazený ven do květináčů .. dělá se již 3 patro .. nevím kdy je mám začít hnojit a jakým způsobem .. když píšou že tenhle substrát je na nějaký 4 týdny predhnojeny .. ale v tabulce biobizz píšou že se má začít již v prvním týdnu když rostlina má 4 lístky
zdravicko .. kludne uz mozes hnojit .. s BB len tak jednoducho nespalis a podla tabulky sa leje od 1. tyzdna aj do predhnojeneho substratu .. sledovat by si ale mal hlavne rastlinky ako sa zelenaju .. ked su pekne zelene teraz, tak daj len 1/2 davku nazaciatok a uvidis ako im bude chutit .. nic tym nepokazis .. nech to rastie
Už nevím co dělám špatně zase mě Dvě zlobí, dvě jsou krásný .. o všechny se starám úplně stejně .. přihnojene před 4 dny drobek fishmixem od biobizz pH v normách .. chybí tomu něco nebo je něčeho hodně ? Děkuji