Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No dneska jsem koukal tak lezou 4/5 tak snad se dockam že všechny budou ok,tak to jsi mě potěšil na Kofoly se těším na mám to v plánu roztahat síti tak uvidíš co s tím vykouzlim
Tak parada skoro talíř v hajzlu že 4 klíčků to přežil jeden mám štěstí
A kurde. Ten strain není špatný ale semena prodávají starý asi.
Zbytečně kurví bance jméno.
Pač vím že kámoš od nich bral XX ale u zdroje a takový problémy neměl.
Každopádně cítím s tebou.
Původní příspěvek od El Dudelíno A kurde. Ten strain není špatný ale semena prodávají starý asi.
Zbytečně kurví bance jméno.
Pač vím že kámoš od nich bral XX ale u zdroje a takový problémy neměl.
Každopádně cítím s tebou.
No nasrany jsem brutálně ale co už .... Během víkendu snad dovezu řízky domu. No aspoň mám kytku na venek no ...
Tak docela průser nebyl jsem 3 dny doma a nechal to vše na mladé ... automatika přijdu domů a hned kuk na slečny malé jsem se vyvrátil máme úplně mega tvrdou vodu všechno bylo bílé zvlhcovacka,listy kytek...no Maras navíc jedna kytička mi nějak stona že by nedostatek manganu ale zvláštní že jen ta jedna .... Co myslíte? Jinak pH 5.9-6 ec netuším furt nedošel poštou metr ale dávkují jinb podle tabulek pro čerstvé řízky všechny v kokosu
Tak kdyby to někoho zajímalo nejspíš to bylo tím že mám doma fakt hodně tvrdou vodu od té doby co převažují tak je to ok!
Jinak holky jsou na růstu 9dni a jedou docela pěkně
Teplota den 23-24 noc 18-21 vlhkost 60-70 při tmě mám odtah na špinavé 30off-15on tak se pohybuje vlhkost kolem 80-90. pH 5.8 výtok 6 což se myslim že je okey ec neměřil stále nemám ec ale hnojim zatím podle tabulek. A musel jsem kapku ubrat špičky listů jsou malinko pripalene.
Otázka : jak vysoko dat síť ?? Vůči tomu 4kilu v květu ??? Abych to neměl přesvícení máte někdo zkušenost jak ten big letí po přepnutí El dudelino ty bys mohl vědět což?
400w na 60x60 je ekvivalent 1600w do 120x120. Keby spravis topic kde napises ze chces ist 1kw v 120x120 tak ta budu vseci urputne presviedcat ze to je strasne vela.
250w je na 60x60 akurat. Ale na druhu stranu preco to neskusit, uchladit by si to mal v pohode a na elektrike to preplatis len o par drobnych.
Akurat si nemyslim ze vysledok bude lepsi nez zpod 250.
Kazdopadne som zvedavy na vysledok))
Původní příspěvek od Johnny Blaze 400w na 60x60 je ekvivalent 1600w do 120x120. Keby spravis topic kde napises ze chces ist 1kw v 120x120 tak ta budu vseci urputne presviedcat ze to je strasne vela.
250w je na 60x60 akurat. Ale na druhu stranu preco to neskusit, uchladit by si to mal v pohode a na elektrike to preplatis len o par drobnych.
Akurat si nemyslim ze vysledok bude lepsi nez zpod 250.
Kazdopadne som zvedavy na vysledok))
Dík za podporu Johny no doufám že to dá přes 300 no je to jen zkouška příští kolo pojedu klasiku 250 bubbler
Původní příspěvek od Johnny Blaze 400w na 60x60 je ekvivalent 1600w do 120x120.
... no takhle to brát nelze
Co lze efektivně rozložit na plochu jedním reflektorem je jedna věc, důležitější je hloubka prosviceni.
Za mě 400W v tomhle 60x60 je přesně akorát. Stejně tak šestka v m2.
Lepší reflektory přinesly užitek pro 1.2 m2
Co se týče toho strainu, ze semen to je jiné, ale přepínal jsem ve cca 30 cm a vyšplhal se na 80-90 cm.
Tak holky jsou na růstu 16dni junglem valím plnou palbu podle tabulek. Teplota v týhle dny 27°C ale odtah stále na 1stupni. Zvlhcovacka jsem už bytahl.