Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle mě pokud je máš v kokosu tak přelité nebudou , spíš bych řekl že jim ta teplota v noci nedělá dobře. Pokud máš 15 v noci a 28 přes den tak to je dle mě velkej skok. Jinak kokos musíš udržovat pořád vlhkej neboj se že ho přelieš to jednoduchý není. Udělal bych proplach a změřil co z nich leze a začal bych znova hojit pěkně a ph 5,6 -5,9 V kokosu ideál. Až se daří.
No hlavne sprav lepsiu fotku niekde na svetle nie v boxe a ked vyzeraju hentak tak si ich podla mna dorazil a spalil korene alebo take nieco bo tam mas zablokovane prijimanie zivyn takze bud zle ec alebo ph 2.1 je myslim hodne vysoke ec za pana neviem preco to tak solite a este to tam praskas kazdy den 1,5 -1,8 ideal ale asi budes svietit uz len na hlinu
Ahoj
Při tmě mají dycky svěšené listy,zalival bych ale obden... každopádně to Ec je palba to je fakt,jako když jsem začínal tak.jsem jim taky solil aj 3.5 s ANkama všema doplňkama ale poslední dobou zjišťuji že fakt zbytečný,jak píše rhino klidně 1.5-1.8 možná i to 2.1 ale krátce a na vrcholu květu a ne tak brzo .... všechny bych je vytahal a pořádně prolil s Ec 1.4 třeba a už bych to tak nehrotil.... ať se daří 🤘
No tak vysoké ec už nedávám dávám jim 1.5 a pH udržují na 5.9 a v naci už jim pritapim na 21 c ,proplach sem dělal a vytikalo mi ph6.2 a ec 0.8 prospíval sem je čistou vodou bez hnojem pH 5.9 a ec 0.2