Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže rekapitulace letošní rozkoše.
Alpin rocket- tahle odrůda z dovozu Flowery field si každý rok drží svůj standart. Celkem výsoky výnos( největší květina měla výnos 760+-g). Je to moje nej na venkovní pěst. Dobré kouření chuťovka 😋😋.
Bubblebeere- dovoz Flowery field. Tahle kytka je na outdoor takový průměr (430g) Na kouř Dobrá.
Serios6- je dovoz v Flowery field. Je to jejich letošní novinka. Tato kytka při květů má nádherné vrchní květy za to vnitřní květy jsou hodně slabé. Což kazí její výnos(270g). Na kouř co se týče rouše asi jako Alpinak. Ale ta chuť mě hodně připomíná G13. Prostě mňam 😋. Serious 6 bych ale raději příště objednal od Serious seeds a vyselektil si ji sám.
Nazdar Groweři. Letošní ročník outdoor pěstování pro někoho už skončil. Já ale už chystám holky na budoucí sezónu. Jelikož do Vídně asi pro řezané nepojedu kvůli koronablbu. Tak jsem jsi objednal genetiku po které toužím už několik let plus pár semínek Alpin rocketu a mám stálou matku Critical Mass. Tok pojďme do toho.😉💪💪
Kurna Pamír gold a Holandsko Hope mě zajímá už od doby co se věnují konopí. Nikdy jsem se k tomu nedostal. Tak letos a na rok to konečně snad vyjde.🤑🤑🤑
Ahoj. Tak už se to pomalí rozjíždí.
Z dvanácti semínek AR je osm kousků.
Z pěti Pg jsou čtyři kuse.
z HH je houbelec.
A nakonec MS zatím naklíčené v květnicich.