Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mame tu 40. Den kvetu, to je obdobi kdy se mi to zacina nejvice libit. Posudte sami
- 25°C den, 16-17°C noc
- 4ml/L grow, 4ml/L bloom, 3ml/L topmax
- ph 6,1
- vybojka 25cm nad kytkama
....250 .....Never die.....jj.. ide to dobre.... Okolo 40-45/12 je fajn čas.... vtedy sú fajne našľapnuté...... tak nech to dojdeš pekne do finále...... Ahoj...Shiva
Zdar Growoli. Jsem rad ze se libi a neboj 2-3 tejdny a zacnou se dit veci, pokud ti ten stan nepraskne ve svech, mas to tam solidne napraskany. Nejvic jsem zvedavej na ten tvuj Black bomb, ty veci od Philosopher vypadaj hodne zajimave... Nechci to zakriknout ale vypada to na moje nejlepsi kolo, teda ne vynosem ale rozmanitosti. Prvni kolo kdy jsem spokojenej s kazdou rostlinou.
Jj pěkný keře jsou to všechno až na ty starosti co ti dělají ty Strawberry glue s těma banánama tak úplně luxus, předtím to byla ta Wappa co se ti nelíbila že? Jj jak říkáš musím vydržet 😀 snad to bude stát za to ta Black bomb dělá čest indikám je to jak že žurnálu,ty Philo skunky jsou takové divné, uvidíme co se na tom vytvoří... hlavně ten jeden je takovej slabší,má jen čtyři větve a celkově je to takovej mrzáčekm..asi jim ten Fim neudělal dobře,holt asi každej model to nesnese no...
Ať se daří 🤘