Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,groweři.Včera to bylo 35 dní od doby co holkám začal cyklus 12/12 a zatím vypadají celkem slibně,ikdyž asi největší chybou,kterou jsem podle mě udělal bylo to,že jsem kyti nenechal aspoň o 4 dny déle růst,ale to se dá pochopit,když jsem měl dostat klony Super Silver Haze,která kvete jedenáct týdnů a značně se při tom vytáhne do výšky.Snad to tedy vykompenzujou aspoň pořádný pálky Jacka H. :-)
Zdary,groweři.Dneska bylo mým Jackům 43 dní v květu,tak tu zase něco písnu a přihodím pár fotek.Asi 3 rostliny vypadají,jako by už byly zralé a ostatních 6 maj chloupky zatím pubertálních barev cannabis rostliny :-) Vůbec to nechápu,jde o klony z jedné kytky,které jsem si sám nastříhal a zakořenil.Jinak asi u dvou kytek větvičky podlehly váze květů a značně se ohýbají.
Já mám tuhle Odvlhčovač Concept Perfect air OV1000 bílý (OV1000), já bych v tom problém neviděl jeden dva dny to pohlídej a uvidíš jak to bude fakčit
Ať se daří 😉
Zdary,groweři.Dnes to je 49 dní,co jsou holky v květu a tak přidávam další fotky.Dvě kytky jsem musel vyvázat,aby se jim nelámaly větve,jinak vše při starém.S holkama jsem spokojen a těším se na první test :-)
Zdary,zahradníci a zahradnice :-)Dnes je to 58 dní,co jsem Jacky přepnul do květový fáze a mám z nich opravdu radost.Od 51 dne jsem začal prolévat pouze odstátou vodou s AN - Flawless Finish a upraveným ph na 6,2 a i přes to,že jsem měl v boxu vlhkost 50-60%Rh,plíseň zaútočila pouze na jednu paličku a to,jak už to bohužel bývá z vrcholu nějvětší pálky z celého osazenstva.Přesně před týdnem jsem jí odstřihl a už dnes byla vhodná ke koštu(samozřejmě,že plesnivé části jsem ještě před sušením odstranil :-)Chuť je jemná a příjemně sladká,ikdyž v den amputace jsem zeminu teprve začal pročišťovat.Zhulenost je také nad mé očekávání a to musim říct,že s tím,kolik je na květech třpytivých trichomů teď,se to nedá srovnat.Zdá se,že i vůně je o dost vyzrálejší,tak uvidíme jak mě to naladí,až ochutnam Jacka zcela zralého.Dávám tomu 3-4 dny a nastane čas žně:-) Mezi fotkama najdete i pálku na jejímž vrcholu chybí špička a zajímavé je,že možná díky tomu během týdne zesílila cca o 1/3.
Zdary,groweři.Tak jsem se dočkal a v 61.dnu šli Jackové pod kosu.Sušení proběhlo při 18-21°C a 55%RH v uzavřeném stanu a zapnutou ventilací.Sušilo se 10 dní,dokud při ohýbání nepraskla větvička a na to,že lampy žerou dohromady 480w,bylo hotového produktu 586g,což je dobrej výsledek a myslím,že mít tam o čtyři kytky navíc,které by se do boxu ještě vešli,sklidil bych i víc než 800g.Palice jsou velice lepkavé,tvrdé jako kámen a jejich vůně je pronikavě štiplavá,ale příjemná.Chuť je jemná,sladká,neškrábe,nepálí na jazyku a stav je euforický,ve větších dávkách sedativní.Příště mám v plánu vyměnit box za 1,5x1,5m a přidat jedno nebo dvě světla navíc.Genetika bude Blue berry od Dutch passion,jinak vše zůstane při starém.