Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotky je nejlepší dělat ve tmě s bleskem fotky pak vypadají a ukazují pravé kouzlo paličky s jablkem se fotím krásný fotky s nepotřebuješ bůhví jakou mašinku jinak to máš hezký ně rqs nabízela kamarádka taky abych pro magazin legalizace odjel nějký modelky ale zatím nevím ja bych radeji neco z dna genetics
Původní příspěvek od LinChi Fotky je nejlepší dělat ve tmě s bleskem fotky pak vypadají a ukazují pravé kouzlo paličky s jablkem se fotím krásný fotky s nepotřebuješ bůhví jakou mašinku jinak to máš hezký ně rqs nabízela kamarádka taky abych pro magazin legalizace odjel nějký modelky ale zatím nevím ja bych radeji neco z dna genetics
To vím, ale můj tablet to bohužel jinak nezvládá , ale pracuji na tom . Pokud tě to baví a děláš perfektní fotky tak bych neváhal . Myslíš takové fotky ? To jsou fotky od jednoho známého a kvůli takových fotkám si už vybírá komu bude pěstovat a tohle je zrovna Black Dream od Eva Seeds
Moc pěkný to máš chci se jen zeptat, děláš defoliaci jen v průběhu vegetace nebo i v květu a defoliaci děláš jen na listech které jsou velké nebo průběžně všechny. Diky
Původní příspěvek od Warema Moc pěkný to máš chci se jen zeptat, děláš defoliaci jen v průběhu vegetace nebo i v květu a defoliaci děláš jen na listech které jsou velké nebo průběžně všechny. Diky
Čusek, defoliaci dělám průběžně celý pěst a cca 3 týdny před sklizní se zbavím všech velkých listů a nechám jen ty na palicích.
Čusek, defoliaci dělám průběžně celý pěst a cca 3 týdny před sklizní se zbavím všech velkých listů a nechám jen ty na palicích.
Dekuji za odpoved, dost jsem si o tom cetl, jak odpurce tak priznivce a jsem rozhodne taky pro, navic mam v planu to jeste sam otestovat. pojedu 3 stejny kytky, ve stejnem stanu za stejnych podminek se stejnym hnojenim, jen prvni kytku chci delat defoliaci ve vegetu a LST a topping, druhou kytku jak veget tak kvet a LST+ topping a treti jen topping + LST abych opravdu videl rozdil.