Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Lidičky 🤘Jsem rád že vás můj projekt zajímá 🙂Dnes nebo zejtra přidám další foto jak jsem pokročil ve své práci. Jibak bych toto vlákno potřeboval přesunout do fotogalerie indoor,abych mohl vkládat více fotek, koho mám kontakt?
Tak co se změnilo. Přibyl tu kadeřnický stůl, který ještě není zcela hotový. Ještě tam přijde opláštění sádrokartonem ve kterém budou usazené otevírací branky na uskladnění potravin😁foto dodám hned až to bude hotove.
Dále mě tu Přibyl můj starej boxik 60x60 se150 mh výbojkou, který bude sloužit jako před pěst a nebo pokud se mi podaří, tak bych si do budoucna chtěl vyselektovat svou Maminu, ale zatim to bude sloužit jako před pěst.
A na posledy vám představují 5 hvězdičkovy hotel pro mé holky🥰Jedná se o obox ROOF-QUBE 120 - 120X120X180CM. Stínidlo adjust a wing Defender médium a 400 MH vybojka na růst a o květ se bude starat 600W vybojka od lumatek. Dále Ventilátor Prima Klima 150mm, 760m3/h - TEMP CTRL a ještě musim obstarat nějaké malé ventilatory na cirkulaci vzduchu. Toť zatím vše. Takže už jen natáhnout přívod eletriky A usazení zásuvek a pokud to dobře půjde, tak možná na vánoce rozsvítím svůj první vánoční boxik 👏Takže prozatím vše a až přibude něco nového, tak se opět ozvu. Měj se směj se 🤘
Konopi je lék!
Naposledy upravil Cingoringo 02-12-2019 v 21:19 PM
Pěkný baráček pro kytičky taky by se mi líbil ale bych asi už nedal tu elektriku a zase to nechci přehánět jinak půda taky pěkná co pro ty naše kytičky neuděláme viď
Ten box ti tam padnul jak kdyby ho delali na zakazku, peknej pokojicek jsis udelal.. Koukam na to oranzovy potrubi, jestli z toho chces delat vzduchotechniku, tak to funguje jak trubka, vubec to netlumi hluk. Uz jsem to taky zkousel ze to obalim vatou a vysledek byl ze jsem to vyhodil a pouzil sonoflex... Ale jako ruzny priruby a tecka je to levnejsi reseni nez original plast na vzduch.. Tak drzim palec at se vsechno takle dari..
Děkuji kuciii😉. Hele tu místnost jsem dělal, tak aby se mi tento box tam vešel, líbí se mi a chtěl jsem ho a mám ho 🤩Jinak to koleno co se tam válelo, tak jsem ho na konec na nic nepoužil. Ano měl jsem v plánu to použít na vzduchotechniku ale na konec jsem použil aluflex. A co se týče hluku od vzduchotechniky, tak to nějak neřeším je to na půdě a tam to nebude nikomu vadit a myslím si že to ani nebude slyšel je to asi v šesti metrech...😉
Nazdárek bando.🤟Tak jsem opět zpátky. A s radostí mohu oznámit že mám hotovo! Komplet natažená elektrika, světla, zásuvky, a +drobnosti.... Dále doděláný pracovní stůl kam jsem zubodoval otevírací branky, kde jsou úložný prostory popíšu dále. Tak mrkněte 😉
Konopi je lék!
Naposledy upravil Cingoringo 20-12-2019 v 20:15 PM
Takže můj první úložný prosto je tento. Tady se skrývá můj piďi babybox s mini pařnikem kde budou klíčit seminka a nebo kde budou zakořeňovát mimina...
Toť zatím vše.. Už jen sehnat nějaké CBD odrůdy a můžem pokračovat dále. Takže kdyby tady někdo z vás měl nějakou tuto genetiku, tak mi napište na pm. Děkuji a zatím na viďenou 🤟