Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jelikož bydlím v paneláku, kde je strašný sucho, probíhá usychání kytek v šíleným fofru, přes víkend mi to všechno přeschlo až na troud, drtí se to i při pohledu,
ale to je jedno, hlavně že je co pálit do plic
- následuje tabulka jak to všechno dopadlo
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
sklizeň vypadá následovně,
rozstříhám kytku na jednotlivý větve, ošmikám všechny listy s tím, že je roztřiďuju na olepený a ostatní,
pak je dám sušit do tmavý škříně nebo do zhaslý fytokomory,
po usušení je rozstříhám na jednotlivý palice a uskladním ve vzduchotěsných krabicích ve tmě šuplíku mého pracovního stolu,
část ůrody pak vrazím jako archiv a poslední záchranu do mrazáku
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
- pro lepší životní podmínky kytiček, jsem je urychleně napojil na
drip system s prozatím jednou závlahovou kapilárou, až se rozrostou a přesadím je, přidám i druhou závlahovou kapiláru,
- na ostranění nalepeného alobalu, jsem se vys..l, to počká na příští rok (možná, jestli tu fólii nedám rovnou přes alobal)
- tak tu mám poslední den na růstu, jsou už tak velký, že je musím prokosit a ihned přepnout,
během měsíce, co byly ve fytokomoře, jsem z nich ušmikal asitak 90 klonů,
ani to na nich nebylo moc znát
- fotka je z doby, když jsem zjistil, že namají v zásobníku zádnej živnej roztok,
do půl hoďky ta uvadlost nebyla poznat,
jó, né každej den je posvícení
tak tu máme zase květ: konec 2.týdne - 14.den - 12/12
moc fotek z tohoto pěstování nebude, je to pořád to stejný, ale až nastane čas sklizně, bude již z čeho vybírat
- na první fotce je vidět, jak zadní kytky v rohách fytokomory mají již nedostatečné osvětlení
a začínají se vytahovat ke světlu, už mě ty rozlezlý vršky vadili,
tak jsem je utnul,
životní síla se přeleje do zbývajících palic a kytka se přestane cpát vzhůru k nebesům
2. list napadenej rzí
- pomohlo mi vystříkat celou pěstírnu SAVEM a kytky POLYVERSEM,
snížil jsem zálivku, ostříhal a vyhodil VŠECHNY napadený listy a spodní listy jsem taky vykuchal,
začínají žloutnout a osychat (pak se na nich usadí další houba-plíseň)
a zmenší se tím odpařování vody a tím je menší vzdušná vlhkost
Je to lumpárna tahleta rez, vyžere to v listě kanálky pro mízu .. a list pak nedává tolik, jestli vůbec .. teď máš okolo 40 dne viť, to už zvládnou .. v druhym indooru sem měl všechny kytky rezatý a jeden čas (jak bylo to vedro v létě) to vypadalo že to nerozdejchají .. a .. a rozdejchaly
Ale při prvním pohledu sem se musel smát jak to máš zarostlý .. jak sadám v krytu .. jak ta moje jungle
Breeder: jen malej comment k seminkum - rikam to porad: Dutch Passion rulezzzz !!! Mel jsem od nich ca. 40 semen (vsechno feminised), vyklicila mi vsechna seminka a ze vsech 40, co jsem zasadil, jsem mel 3 (slovy tri) samce, resp. hermouse. Cisty samce nikdy. Jsou sice drazsi nez ostatni seed banky, ale tahle investice se mi maximalne vyplatila.