Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám vodu 0.08 , pH kolem 7 , při Metropu to padá něco kolem 5,6 a niz.. při Canna Flores to spadne ještě niz.. čím víc zvedam Ec tím více to letí dolu.. nějak to neřeším když to liju do hliny..
Hele , za mě takhle , každá vodárna jak ve městě nebo na dědině upravuje vodu podle sebe aby nekorodovaly trubky , nikdo snad neví čím a jak upravují pH .Ty si vodu stocis , nalijes hnojky s buffery a už je zadelano na problém , protože se snažíš srazit vodu která už je nějak upravena. Měl jsem vodu jak z města , tak z dědiny a každá se chovala úplně jinak , dokonce jsem i jednu dobu chodil do studanky a nesl to přes půl města jak jelito ve 20L barelů 😅 .
Chtěl jsem jen poradit případný problém,co jsme řešili s kámošem a bylo to hnojkama,ale jestli ti to takhle dělá pořád tak asi ok...Ja mám taky R.O vodu a mě teda pH takhle nikdy nekleslo,takže takhle