Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ďakujem :-* jou :-) dneska začali rastlinky tak neskutočne voniať že neviem či neskusim pachac z uhlikoveho filtra na digestory . Má niekto skúsenosti ?
Pítr90 někde psal že ho použil a že pojme tak 50% pachu a zbytek prej pojme airwick, tak asi se to dá no. Ještě sem na netu v growshopech viděl nějaký voňavý krabičky co by měly pohlcovat puch z ganje a vonět třeba po žvýkačkách, tak možná s tím v místnosti bys byl v pohodě.
presne tak! A to radikálne zníž tú vlhkosť, inak to můžeš čoskoro vyhodiť! Teraz už vážne nerosiť a nepostrekovať! Inak ten Pinkiller od RQS je slušný model.
Ohľadne tej vlhkosti. Je dosť veľa po sebe upršaných dní a vlhkosť sa mi radikálne zvýšila a to až na 55percent. Je šanca že sa mi spraví pleseň ? A ak áno aká ? Ofuk mi ide stále a teraz som nechal nonstop aj priťah a odťah
39. Deň v kvete
----
Asi som prihnojil viac ako bolo treba a spálil som končeky väčšiny listov ale to fakt len lightovo .
Každopádne darí sa celkom dobre a po týždni palice nabrali na objeme . Od buduceho týždňa už len čistá voda potom 2-3 dni tma len na vode a kosa ;-)
Vôňa je typická nijak moc aromatická, chut jemna nijak specialna - hlavne neskrabe v hrdle. Stav kontretne pri tejto najprv stoned potom relax až unava na spanok - pri dobrom sebapresvedceni sa to dá ovládnuť /preto fitko neodporucam pre lenivejsie povahy / toto trva tak hodinu a potom high a dobra nalada som spokojny :-) Čo sa tyka toho fitka tak pri tomto je dosť haluz to že aj napriek únave človek necíti svalovú bolesť a aj zmizne svalová slabosť čo posúva výkon omnoho v pred ale na čo by som si asi mal dať pozor je preťaženie ktoré sa mi môže vypomstiť .Co je naj je to ze chronicka bolest dost ustupi az zmizne :-)
Co sa tyka gramov tak uroda = 28g cisteho hula v susine :-)