Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No,nevim kde je zakopanej pes vim jak se nahravaji fota dřiv mi to právě šlo no problém velikost dobra nahraji fota dam pokračovat se zmnenami a vše to vyhodi do fora tak nevim
Zdarec,diky na 1fleku jsou 3 kusi mají tak něco malo přes metr jsou celkem vytahly protože jsem je mnel už na oknu v pulce dubna a tahli se jak hadi počasí nic moc ven jsem je daval v pulce května .Jinak jsem je už 2 štípnul a tet je necham jen rust tak uvidim mej se
Ahojte hice jak kurva ,ale musel jsem za kytkama jedou v pohodě jen to zas napadly svilušky nebo třásněnky nevim co přesne žere to listy vysava zelen z listu a zustanou tam takovy bily vyžrany dirky jak od kyseliny