Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Matkař říka 40-50%,takže by to mělo být v klidu ještě tak dva týdny minimálně to poriste,s tím se počítá Chtěl jsem,aby byly vysoký,ale zase jsem nechtěl být 5 týdnů na růstu,tak uvidíme,na kolik to dotáhnou
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
Původní příspěvek od gantis Snizuju vodu do zvlhcovacky citronovkou,myslíš ze ji tam proste nasrat,ať si děla ph co chce?
PS:Ten fígl s tou citronovkou na ten vid i kamen,mi ji zachránil jsem tvým dlužníkem
Ja jen jeste k tomu cisteni zvlhcovacky, co jsem si nasel...osobne mam vyzkousen jen ten peroxid a ocet a OK
Čištění zvlhčovače proti plísní
Existuje několik způsobů čištění zvlhčovače vzduchu pro domácnost:
1. S pomocí bělícího činidla nebo roztoku chloru. Čajová lžička chloru nebo bělícího činidla se zředí 4, 5 litry vody a vylije do nádrže. Roztok zůstává po dobu jedné hodiny, poté je nádrž důkladně omyta tekoucí vodou.
2. S pomocí octa 4-4, 5 litru vody se zředí sklenicí octa a ponechá se v pracovním zařízení po dobu jedné hodiny. Abyste se vyhnuli ostrému zápachu, doporučujeme tento postup doma neprovádět.
3. Peroxid. Několik sklenic roztoku se nalije do nádoby a ponechá se na ní po dobu jedné hodiny. Peroxid musí úplně zakrýt jak dno, tak stěny.
Aby se zamezilo vzhledu plísní, je nutné umýt zvlhčovač sodou a citronem nejméně jednou týdně a během provozu také použít destilovanou nebo dobře filtrovanou vodu.
dlouho jsem se tu na to vysral,ale nakonec to alespoň dokončím.
Jak už jsem psal prve,jel jsem to na centrály,nechal jsem to proste nárůst a nazdar. K tomu tam přišla v 15.dnu květu vero 330W.
Jedna kytka se proste sekla,vůbec nevím čím to a ani jsem teď neměl čas to řešit,tak tam proste zůstala jak byla,vůbec nepila,nic..
Dneska je to asi 54.den a zhasinam v sobotu kosa.
Bude tam toho hrozné málo,ale vypadá to kurva dobře,tak uvidíme. Hnojivo nezvladalo s vápníkem,ale nic moc jsem nezkoumal,proste jsem nezvladal s časem,práce,starost,znáte to.
Par fotek a ještě náhodim info z kosy potom.
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.