Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jablickar Zkusím oba postupy...
Jsem zvedavy jesli v tom kokosu nameris odlisnou odnotu ph vytoku nez s destilkou.
Vem si to ze kdyz lejes 5,8 a vyteka 6,4 coz je jakoby jeste ok , pokud je to ovsem pravdiva hodnota PH toho media .
Ale uz ted te vyteka 6x vic zasaditejsi roztok nez do kvetinace lejes.
Čau tak po nějaké době další fotky...vypadá ze calmag pomohl ale pro jistotu ji dam větší dávku než ostatním zatím ještě neohybam ale brzo začnu ať vyplnim prostor a mužů přepnout dneska jsem v boxu zabil jednu smutnici...asi mám na to štěstí...tak ze vidím ze raději zase objednam hlistice
Jednom mě trefí...připojují se tady přes telefon a nejde proste na něm mi vymazat ty fotky...tak ze musel jsem dat další příspěvek...zrovna se svetlo rozlo tak ještě jdou videt listy ze nejsou narovnane jinak to porovnání ph substrátu a výtoku udělám hned u další zalivky jinak jde dost videt rozdíl mezi ak49 a satans bride
No vidis a ted bych je zastipnul at se ti to tam poradne rozvetvi a za tyden jeste jednou a za 14 dni bych uz asi prepinal na kvet. Podle toho jak to bude za 14 dni vypadat.
25.12 byly všechny zastiple...jinak sám víš jaké byly ze začátku problémy s hnojivem tak ze jsem je zastipaval průběžně jak se dostávaly do formy...nebyly všechny v jeden den par jich bylo už 20.12
Tak je tedka hned , kdyz maji jeste rano , stipni ty dva vrcholy na kazdy kytce jeste jednou, ted uz nemusis cekat na treti patro od vetveni.
A prisiti sobotu uz muzes prepinat.
Čau, já už bych je neštípal. Nechal bych ty horní dva vršky trošku vyrůst a pak je pomocí kolínek ohnul dolů, mezi tím ti k nim dorostou spodnější větve a máš zaplněný prostor. Přepnout až budeš mít cca 2/3 prostoru zaplněno 😉
Proč bys je znova stresoval? Když štípne ty horní dva vršky, tak kromě šoku na další 3 dny získá tak akorát víc vrcholů NAHOŘE. Když je nechá vegetit, tak vše vyroste, pak to poohýbá, vršky budou všude a přepne 😉
Vy jste dvojka ale na jedno mate stejný názor teda akorát odlišné slova kdy přepnout 😂😂 osobně jsem to poprvé dělal jak pise pitr...je pravda ze růst se zastaví min na 2 dny...a když člověk má ďas a hraje si dává kolinka tak ty spodní větve dorostou...ale jedna je nějaká rychlejší u té asi udělám zastip podle madica ať se srovná a ty nejmenší určitě nebudu štípat víckrát...bych je musel mít zase podložené a to je jiná otrava jak člověk vyliva vodu s podmisek ne jednou mi to sletelo dolu
Původní příspěvek od jablickar Zkusím oba postupy...dneska jsem samozřejmě zapomel koupit destilku...dostaly už i calmag a výtok byl 6,4...a dostaly upravenou vodu na 5,8
Tak jak dopadlo to mereni na dva zpusoby?
Nez se k tomu dostanes tak se tam podminky mezitim muzou do
te doby zase zmenit
Ale nemusis to kvuli me merit, kytkam uz evidentne nic neschazi a zacinaji si konecne chrochtat blahem.