Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Řešil jsem to na matkách pod ledkama. Křemík není přímo proti tomu, ale zvýší celkovou vitalitu kytky a pomáhá s transportem živim v kytce. A calmag klasika
Tak žloutnutí je tak pořád na hraně, asi pořád potřebují dusík. Za tmy to tak vidět nejde ale některé kytky nemají stále uplně zelenou barvu. Začínají se tvořit palice, budou 100x lepší než pod HPS. Musím se ještě naučit líp používat ty Canna hnojiva protože jsem asi ze začatku něco zkazil, no chybama se člověk učí.
No vyndam si prostredni lajnu z poloviny a 1 nadzvednu, zaliju a vratim. Vse trva max 20 minut. Ale planuju NFT ale jen s vanou a RW kostky velky ( bez media ). Ale to bude jeste dlouha cesta.
20. den 12/12
Takže dneska další up, hnojím každej den, protože jsou nenažranější než já Calmag, Booster, Vega ( menší dávka ) a Flores a ted jeste poslední zálivka s PK. Jinak dneska jsem se v matkárně potkal se asi se smutnicema ( malý rychlý mušky co utikaj a poletují u hlíny a mají křídla ) takže jsem objednal hlístice a lepový desky a udělám s nima rychlej proces.
Jestli nechceš čekat do středy na hlístice,tak si skoč do zahradnictví pro tohle do zahradnictví. Zalejes kytky,nastrikas na povrch substrátu a necháš pekne proschnout. Stojí to kilko cca. a alespoň se ti to nerozjede tolik. Mám s tím dobrou zkušenost. Každopádně hlístice super a stopro nezapomeň i do všech pokojovek
Jinak kytky vypadají super na 20. Den. Z tohohle musí být výnos jak hovado! Držím palce
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
No ale ty hlístice se nesmí míchat s jinou chemkou, ty desky lepový se postarají o mušky a na larvy to ty hlistice stihnou. Uvidíme jak se výnos vyvrbí, hotovo je kolem 44.- 48. dne !!!
Pod HPS je tak 2x vetsi teplo a ja uz bych pod ní jet nechtel. Pod ledkama musim zase víc prihnojovat a Calmag pridavat extra. Uvidime jakej bude nejen vynos ale i kvalita. Zatím jsem docela spokojen lrotoze i osvetlení rohu je kvalitní coz se u hps rict neda.
Původní příspěvek od MatesMaty Pod HPS je tak 2x vetsi teplo a ja uz bych pod ní jet nechtel. Pod ledkama musim zase víc prihnojovat a Calmag pridavat extra. Uvidime jakej bude nejen vynos ale i kvalita. Zatím jsem docela spokojen lrotoze i osvetlení rohu je kvalitní coz se u hps rict neda.
tie rohy zalezia aj od reflektora kto aky pouziva, samozrejme ledkovy box ma viac zdrojov svetla, teda je to plus.
teplota zase eje plus v zime ked nemas vyhrievany priestor