Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže dnes 27/12
Přidávám tip na měřič spotřeby z kaufu za 3pade
No co na to říkáte ? už by to mělo začit nabirat na objemu ne ?
na to že udavaji dobu květu 40-45 dní tak zatím nic moc
Díky to mně těší Není to uplně podle mých představ chtěl bych to ještě víc narvanější ,jenže se ten model celkem tahal tak to neni uplně ono ,jen jsem ohybal a ohybal a furt málo
Mám takový možná stupidní dotaz .. můžou kyti , které jsou přímo pod světlem spotřebovávat více dusíku ? Než ty kterou jsou dal ? ... Přijde mi ,že boční po stranách jsou ok ,ale ty uprostřed jsou nedokrmene
jasně že můžou... o trochu víc světla = efektivnější fotosyntéza = větší nároky na výživu
taky kytky pod silnějšim světlem lépe (rychleji, košatěji) rostou a pak zákonitě sežerou víc
je to ale hodně zjednodušený, těch faktorů je mnohem víc a jeden souvisí s druhym. Já sem tam kytky prohodim a jinak neřešim
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Super ,díky za odpověď ... Trochu jim přidám právě mi přijde ,že ty uprostřed jsou nějaké malé a nechcou, kynout a po stranách jsou daleko lepší přidávám foto za tmy
Tak jsem včera objevil svilusky ... Ku*vy jedny malé
Tak dnes dostali postřik Canna Care , tak snad se jich zbavim a snad to moc neovlivní výnos , to bych nerad
Jinak holky začínají pomalu kynout a tenké stonky to moc nedávají takže už se začínají kývat do stran i přez nataženou síť ... Přidávám foto