Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Seedway toto skôr vyzerá na deficit vápnika v pokročilej fáze ako spálenie od prehnojenia. Prehnojenie sa prejavuje od špičky lista. Pod týmito ledkami je deficit calmag častý.
DrGrinspoon:no jo,ale proč by jim něco chybělo v předhnojenym substrátu?
Gauss: Samozřejmě žádný hnojiva nedávám když jsou v předhnojenym substrátu.Nevim kdes to vzal,ale asi už máš skill,když jsis to myslel.PH je normální,zima není.
ti rikam, ze ty rezy trpi nizkym ph [v drtivy vetsine pripadu diky hnoji], uz o tom nehodlam dal debatovat. hodne stesti
...
prolej to, zmer to (tim se dozvis co skutecne stim je) pak to zalej vodou (ne z cernobylu) s korenakem a zkontrolovanym ph. zatop jim na 27 udelej vlkho a budou vypadat jinak.
allmix vydrzi 3-4 tejdny... ne 4 dny. deficit vapniku se pod nekteryma ledkama ke konci toho 3-4 tejden uz projevuje (sam sem poznal) a tady je deficit nejen vapniku... ale proc? Protoze kytka nezere, ne protoze by byl allmix bez zivin.
vazne si tam nic nelil?
PH v pohode.... jaky? upravujes? Pokud ano, cim?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Akorat kořeňák na začátku,teď už tam neleju nic protože to vůbec neprosichá.ph se upravilo tím kořeňákem.Podle mě za to může ten all-mix ,do tý doby byly v pohodě.
Nalil jsem akorát asi 8 dní odstátou vodu s kořeñákem.Souhlasim se špatným prostředím ,může za to all-mix.Treba jsem trefil pytel se špatnou hlinou.PH výtoku jsem teda neměřil,nechce se mi tam nic lejt dokud je substrát dost nacucanej.V ty stejný hlíně mi zdechly i ty automaty na začátku.All-mix je viník,podle mě.Do budoucna už jen light.
Ok něco s tím udělám až přijdu z práce,ale co?napadá mě snad jen to z ty hlíny zase vytáhnout a dát je do lightu,teda jestli už to neprokořenilo,jako že asi jo.
prolej je hodne vodou s dobrym PH, tim z toho udelas lightmix. PH 6.5 a korenak ti ho urcite nenaladi.
hlavne jestli chces aby ti pod ledkama dobre prosychalo, tak je potreba drzet vys teplotu (tim je nutis vic transpirovat) pac to svetlo nema zadny IR oproti sodiku.
Ok zkusím prolít.Ale PH 6.5 je v poho ne?Mám PH Down od advanced hydroponic a to je myslím do Biobizzu nevhodné,ale co mám dělat.Nebo to mám srazit citronem?Vodu z kohoutku mám asi 7,5
16. 18/6 Chocolope jsou všechny zaštíplé a vypadají nejlépe.2x Early Skunk asi štípat nebudu.Řízky stále nic moc,nejsem s nima kamarád.Takze do budoucna už jen semena.A z automatů bude na brko.
No je to hnus ale řekl bych že to je produkce kombinace světla a vody, většinou se to vidí na grodanu když není před světlem ukryt pod fólií, viděl bych to na nějaký druh řasy