Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aha, u těch to nevím, zkus jim napsat mail že to potřebuješ dát do nádrže, jak dlouho vydrží. Mně ty 4 dny v pohodě stačí, musím dvakrát týdně do práce, jinak jsem teď pořád na chatičce u řeky, co v Práglu, že. Snad už ryby začnou konečně brát, v těch vedrech to stalo za prd...
Nechci aby mi to při sklizni smrdělo po celým baráku než kytky pověsím do boxu tak přemýšlím že koupím nějakou čističku vzduchu na sklizeň. Zaujalo mě docela tohle https://www.gavri.cz/cisticka-vzduc...es-lr-50-cerna/
Co myslíte? Sežere to smrad ze sklizně?
Naposledy upravil FrantavBaraku 28-08-2018 v 17:45 PM
Uff, tak přesně kvůli tomu jsem si vzal tu prima klimu co už má kabel do sítě namontovany co lampa, si spokojen? Budeš zakládat téma v galerii až Ti to vyklici? Já včera taky zasadil semena
A ten kabel k tomu máš ? Určitě se to musí nějak pájet... Většinou se musí ještě dokoupit. No já vím že bych to nedal, tohle mi fakt nejde Tak dáme grow battle ? já ale pojedu jen 5 kytek, na 0,64 m2 se mi víc airpotu nevejde...