Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky šefe,no zda se mi že jim něco chyby ale přiklanim se spiš k ph nemam meřič stahuji jen kyselinyou citronovou od oka z myneliho pestu kdy jsem mel ph testy tak zhruba noo
Sakumprdum, vy jste tady zabijáci. Však dneska se dá koupit pH metr do petikila. PH je ta nejdůležitější veličina. Za 90 % problémů může špatné pH.
Madical by ti mohl vyprávět.
Ahojte menši up holek afgani jedou krasne delaji mi zatím jen radost ,ale chronic je na kokos jaksi se mu moc nechce jeto chcipak snad ješte ukaže zač je teho loket
Čaute pěstitele momentalne maji25 dni 12/12 zatím jsem spokojenej jde to bez problemu až nateho chronica je uplně zaseklej moc se ty šišky netvoři oproti afganu dam mu čas ale možna ho vyhodim ach jo at to jsem se naněj tak těšil
Zdar zdar ,tak to zasej hezky popojelo dnes 27 na12/12chronica jsem musel vyhodit do kopru šmej se zasekl a vůbec to nekvetlo su nasranej ale aspoň s.a.d frči čus