Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec. No tedy já nevím, ale já odjakživa mám digitální předřadníky s regulací a vždy my bylo řečeno neregulovat výbojku, neboť jí to zhoršuje spektrum a životnost. Takže regulovat předřadník a měnit výbojky. Já tedy když mám na předřadníku nastaveno 250W mám tam výbojku 250W, když ho nastavím na 400W dávám tam 400W a když je nastaven na 600W dávám výbojku 600W. Boost 660W opět nepoužívám, neboť jsem se někde dočetl či doslechl teď už nevím přesně to je fuk, že to opět škodí výbojce.
Tak nevím co je na tom pravdy... 🤔
Kdo pěstuje,ten legalizuje a
nepodporujte narko byznys tak jako já
Ať Vám to krásně roste.
"
přepínatelný výkon předřadníku 250W, 400W, 600W, SuperLumen +10% - 660W
všechny výkony na jednu výbojku o výkonu 600W
hliníkové tělo, které se nezahřívá
bezúdržbový předřadník
šetří elektrickou energii
Nový mikroprocesor
Eventuálně lze použít i výbojku 400W"
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Původní příspěvek od strejda.losos Zdarec. No tedy já nevím, ale já odjakživa mám digitální předřadníky s regulací a vždy my bylo řečeno neregulovat výbojku, neboť jí to zhoršuje spektrum a životnost. Takže regulovat předřadník a měnit výbojky. Já tedy když mám na předřadníku nastaveno 250W mám tam výbojku 250W, když ho nastavím na 400W dávám tam 400W a když je nastaven na 600W dávám výbojku 600W. Boost 660W opět nepoužívám, neboť jsem se někde dočetl či doslechl teď už nevím přesně to je fuk, že to opět škodí výbojce.
Tak nevím co je na tom pravdy... 🤔
No, co by to bylo za obchodníka, kdyby ti neprodal od každého aspoň 20 deka.
😂
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Takže mám tu poslední den.. 52.. Zítra už jen zkrácený 8h cyklus a pak 2 dny tma.. A sekéres nějaký fotos a makros.. Výnos extrémní nějak neočekávám ale něco tam bude
poznatek : final solution znatelně vytahuje živiny z listů uvidíme co chuť a vůně
Původní příspěvek od AkatronChronic Mě toto přesně říkal growplace.. Pri koupi tak nevím jestli on může říct ano 100% je to takto správně! growe? Vyjádři se jako profi prodejce
Ahoj, tak jsem zjišťoval u dodavatelů jak je to s těmi výbojkami a dostal jsem různé informace
Do nedávna bylo běžné regulovat výbojky na požadovanou watáž, nicméně již nějakou dobu výrobci tohle nepodporují a uvádějí, že pro každou watáž je potřeba daná výbojka, např.
600W na předřadníku - 600W lampa
400W na předřadníku - 400W lampa
250W na předřadníku - 250W lampa
Proč? Myslím, že odpověď je každému jasná.
Jeden dodavatel mi řekl, že regulace by měla být takto:
Regulace ze 600W na 400W je v pořádku, na 250W by již měla být použita 250W výbojka, v pořádku je i regulace ze 400W na 250W, vždy o jednu hodnotu níž.
Každopádně při vypnutém osvětlení se nastaví požadovaná watáž a poté se osvětlení zapne, aby start proběhl právě na hodnotu, kterou chceme.
Tady jsou informace, které jsem dostal a dal nějak dohromady, každý ať se rozhodne jaký způsob bude používat.
Tento přípravek si zaslouží karmu nejen mojí diky growe! I jsem si tohle myslel protože je vidět, že na 250w 6ti stovku pouštět nelze.. Svítí málo a červeně víc než na 400.a 600 w takže cajk a díky za velké a profesionální osvětlení věci!