Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj,
niečo podobné sa "deje" pri niektorých modeloch pri vyššej teplote prostredia. Mne sa to stalo pri rezoch v lete okolo 30 dňa kvetu, keď bola teplota 28 st. c
Vrchné šišký pri 2 rastlinách sa začali naťahovať, rednúť, prerastať. Vyzeralo to, ako keby to bol celkom iný model. V závere to bolo štrukturálne veľmi zaujímavé, ale na účinkoch a chuti sa nič nezhoršilo.
sewas odo ..no to je potom presne to iste .. aj tie deficity asi sposobuje skor teplota ako samotne svetlo .. mne to nedavalo zmysel az kym som nekupil NOVY teplomer s cidlom na kabliku stary ukazoval pohodovych 27 stupnov jak som mal to svetlo 20 cm vysoko .. novy ale ukazal 34 .. svetlo som dvihol a primontoval som mu osobitnu ruru s cerstvym vdzuchom aby som znizil teplotu , co sa mi aj podarilo.. ale herecky si z toho soku nieco odniesli .. hlavne tato jedna ale pohodicka .. druhe kolo bude co ? lepsieee a celkovo som aj s tymto prvym spokojny, uz len preto, lebo je to mojee
majte krasny den priatelia
..inak tie 4 rezy Purple uz su out v lese na mojom starom oprasenom policku .. fotky ale nemam
sewas , no papierovo by mali byt pomaly ready , ale trichomy sa zakaluju veeeelmi pomaly , 60 dni asi nebude stacit ani jedej z nich .. preplachol som raz poriadne v 45. dni a uz su len na vode a enzymoch
no a vône dajako specialne popisovat neviem .. ale tak ten purple je jemnejsi ,nieco sladke by som povedal .. a lol ma skor taky stiplavy puch ..
.. ten preplach bude takto stacit, alebo mam urobit nieco viac ?
mam tu zopar fotiek pred kosou .. trichomy su z velkej casti mliecne .. este by som ich kludne nechal , ale najneskor do 26steho to uz musi byt vo flasiach .. chcel som kosit uz dnes ale nezohnal som noznice .. doma mam iba malicke kozmeticke tak snad zajtra ..
Hoi, palice roztriham na palicky a dam na patrovy susak co se prodava do boxu. Ty stonky ti je udrzi hodne dlouho vlhke. Suseni je v podstate to nejdulezitejsi z celeho snazeni. 20C 45% vlhkost prvni dva dny a 22C 40% dalsi dva az tri dny. Pak do igelitoveho pytle, zadelat at neni otevreny a nechat pres noc. Uvidis jestli ti to jeste zvlhne. Kdyz ne dej rovnou do sklenic popr na par hodin dosusit. Kazdopadne ofuky musi jet na max.
odkaz na YT https://www.youtube.com/watch?v=dpmRGEnWuew&t=5s
zdar Jointza , no ako sam pises "Suseni je v podstate to nejdulezitejsi z celeho snazeni" ..a podla toho ako to susis ty , tak to mas suche za 4 dni ?? nieje to prilis rychlo ? .. ja som to prave preto nechal na stonke, aby sa mi ten proces susenia predlzil ..
..tu je este foto korenov Orange Purple .. ta jedna, co tak divne rastla aj kvitla mala brutalny koren oproti ostatnym .. tak by som povedal , ze asi len mala malo miesta .. co myslite ?
zdravicko zahradkari vysledok mojho snazenia je pre mna viac nez uspokojivy .. vsetko to vonia P R E N A D H E R N E a na vahe sa ukazali krasne cisielka .. LoL 31gé + 37gé (vône sladke a citrusove, jeden vyraznejsi - zastipe v nose, druhy vonia len jemnucko ale fajne) a OP cbd 23gé + 39gé (vône zemite, koreniste a bylinkove)
foto
#2 OP cbd
#3 LoL
#4 gulicka
#5 tri nezrele bobuľky