Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten Crystal Meth ma presne crty ako LSD-25 presne také isté znaky v siskach také neprirodzene riedke ale vela.. Nieje to taká klasická štruktúra ako klasické sisky.. Narozdiel od Ginger Punch.. Ten vrelo odporúčam ma krásne tvrdé sisky a výrazne hnedé blizny a je hotový ja tipujem ze do piatku pôjde dole a vychádza to 65 dní.. Kannabia uvádza 62-65 dní.. Takže na deň presne 😎😎😎 Ten Kritic som mal minulý rok hotový za 70 dni a tento rok to vyzerá tiež tak na 70 dni.. Tiež ma pekne sisky aj dobrý účinok.. Je skvele že tieto bonusove semena od grow shopov sú za free a pritom to je kvalita a spokojnosť.. Ja pôjdem ešte tiež Ginger Punch budúci vykend sadim a asi aj Kritic pôjdem alebo ešte niečo..
Zdar kolego👋 hezký to máš 😉 jen si dovolím nesouhlasit s tím, že auto Mazar je top... Taky jsem ho zkoušel a musím říct, že poměr cena, kvalita a výnos jsou hodně mizerné ale je to jen můj názor 😉 ať to roste
Hahah 😀😀😀 jaj.. No to som bol nadšený vtedy z toho co som mal vnútri.. Ale už nie som taký nadšený 😉 ale ani sklamaný 😂😂😂 ten vnutri ma pekne tvrde sisky ale nie až tak veľké ako som čakal ✌️
...Ginger Punch spodky do piatku cca cez vykend pôjdu dolu
Vysuseny Ginger Punch 11g
Chuť príjemná vôbec nedusi, neskrabe v krku.. Vôňa a chuť sladko do ovocná a účinok velmi silné stimulujuci mozog nie telo 😀😀😀 dobre sa mi podarilo vystihnúť čas seknutia.. Prevažne mliečne trichomi žiadne jantarove..